Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállal fel?
Figyelt kérdés
6 hete vagyunk együtt a sráccal,de eddig még 2 alkalom kivételével mindig csak a lakásán voltunk... Ha mondom neki,hogy menjünk el szórakozni kicsit vagy beülni vhova azt mondja,hogy nem tudná elviselni ha nyomulnának rám... Mit tegyek? Amúgy meg bejön meg normális velem...2013. ápr. 12. 10:35
1/20 anonim válasza:
Tegyél kikötést, és ne menj a lakására. Ha nem akar veled mutatkozni akkor nem gondolom hogy hosszútávra tervez, hacsak nem Ambrose Monk-ról van szó.☺
2/20 A kérdező kommentje:
Én ezt mondtam neki,és határozottan rávágta,hogy ő komolyan vesz engem,csak h ő ilyen...ha van vkije akkor nem igazán megy sehova...ja meg azzal jön ha nem lesz ennyi munkája akkor majd megyünk ide-oda.... nem lehet h féltékeny és ezért mondta,h nem tudná elviselni ha más nyomulna rám??? fogalmam sincs...
2013. ápr. 12. 10:39
3/20 anonim válasza:
Lehet csak a szexre kellesz neki, mert voltam már én is ilyen helyzetben..sajnos.
4/20 anonim válasza:
Ekkora hülye kiduma. Valami miatt tenyleg nem akar veled mutatkozni.
5/20 A kérdező kommentje:
Hogy tudnék kicsit "ráijeszteni"??? Mert azt meg mondja mindig h aludjak ott nála,meg h nyugodtan vigyem a cuccaimat hozzá... Nem tudom egyszerűen hova tenni... Ja és többen is mondták már h féltékeny tipus nagyon..
2013. ápr. 12. 10:43
6/20 anonim válasza:
Az mit jelent hogy majd mentek mindenfelé ha nem lesz annyi munkája. Az idő otthon ugyanúgy telik mintha bárhol máshól lennétek. Ez így elég sz@r duma a pasid részéről.
7/20 anonim válasza:
Belenéztem a varázsgömbömbe és egy kalitka látok kirajzolódni a jövődben.... egy szép aranykalitka.
Szerintem vigyáz, mert egy ennyire féltékeny ember megkeserítheti az életedet. Arról nem is beszélve, hogy ezek szerint már most 0%-ban bizík meg benned. Ez nagyon szomorú.
8/20 anonim válasza:
# 5
Attól tartok hogyha ennyire féltékeny típus a pali akkor már most koccolnod kellene mert ez a helyzet csak romlani fog.
9/20 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek is ez a féltékenységének a jele???
2013. ápr. 12. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!