Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen 39 évessel?
Március 15-én az autópályán rekedtem,ott ismertem meg egy férfit aki 39 éves.Segítettünk egymásnak,egy pokróccal takaróztunk,egyszer az ő kocsijában egyszer az enyémben.
Természetesen semmi nem történt!Órákig csak beszélgettünk,szinte az egész életünket megbeszéltük egymással,próbáltunk tanácsot adni.Kiderült hogy kb 20 km-re lakunk egymástól. Azóta teljesen véletlen összefutottunk az orvosnál,amikor mentem bevásárolni ő épp fizetett,megvárt és beszélgettünk,összefutottunk a benzinkúton,hivatalos helyen stb.. kb 7 ilyen alkalom volt azóta hogy egy olyan emberrel hoz mindig össze a sors,akit azelőtt életembe nem láttam.Nem mondom hogy tetszik,mert külsőre nem,de a kisugárzása első pillanattól kezdve megfogott és annyira vonz,hogy már alig tudok ellenállni neki.Többször hívott randira mindig visszautasítottam.1 gyereke van és elvált 5 éve.
Ti randiznátok vele a helyemben?
Hát én is ódzkodnék először, de végülis miért is ne? Mondjuk nekem világ életemben az volt a filozófiám, hogy nem kezdek kapcsolatba bonyolódni olyan fiúval, akiről biztosan tudom, hogy hosszú távon nem lennék együtt vele. Tehát szeretem az esélyét már az elején megadni az akár életen át tartó kapcsolatnak. Nekem eddig ez egészen bejött.
Kicsit nehezen tudnám elképzelni, hogy sok közös dolgot tudnék találni egy 20 évvel idősebb férfi és köztem. Azt hiszem, hogy hosszú távon harmonikusabb egy kapcsolat, ha nincs olyan túl nagy korkülönbség a felek közt. Ma már azért 20 év alatt is teljesen más világban szocializálódtunk, teljesen máshogy állnak hozzá hétköznapi kérdésekhez 20 évvel fiatalabb vagy idősebb generációk. Szóval ha gondolod, hogy működik, persze, próbáld meg.
Nekem nem gondolom, hogy működne.
Szia!
Hát ha tényleg annyira vonzódsz hozzá szexuálisan akkor én lehet, nem hagynám ki a lehetőséget!
Nekem egyszer lehetett volna, de kihagytam, mert másokra hallgattam, már megbántam:(.
A szívedre hallgass, ne amit mások mondanak!!! Ha neked nagyon tetszik, akkor hajrá!
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!