Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen 39 évessel?
Március 15-én az autópályán rekedtem,ott ismertem meg egy férfit aki 39 éves.Segítettünk egymásnak,egy pokróccal takaróztunk,egyszer az ő kocsijában egyszer az enyémben.
Természetesen semmi nem történt!Órákig csak beszélgettünk,szinte az egész életünket megbeszéltük egymással,próbáltunk tanácsot adni.Kiderült hogy kb 20 km-re lakunk egymástól. Azóta teljesen véletlen összefutottunk az orvosnál,amikor mentem bevásárolni ő épp fizetett,megvárt és beszélgettünk,összefutottunk a benzinkúton,hivatalos helyen stb.. kb 7 ilyen alkalom volt azóta hogy egy olyan emberrel hoz mindig össze a sors,akit azelőtt életembe nem láttam.Nem mondom hogy tetszik,mert külsőre nem,de a kisugárzása első pillanattól kezdve megfogott és annyira vonz,hogy már alig tudok ellenállni neki.Többször hívott randira mindig visszautasítottam.1 gyereke van és elvált 5 éve.
Ti randiznátok vele a helyemben?
ha vonzódsz hozzá, akkor miért ne. egy érettebb, komoly pasi sokat adhat neked intellektuálisan és érzelmileg is. lehet nem együtt öregszetek meg, de biztosan maradandó élmény lesz.
a helyedben simán elmennék vele randizni, az még nem a világ. max kiderül, h mégsem illetek össze.
Köszönöm hogy válaszoltok!
És ha csak szex?Ne nézzetek qvának,14 évesen összejöttem az első barátommal,most 20 évesen 5 hónapja szakítottunk,6 évig voltam vele.De ilyen vonzalmat még nem éreztem.
Ha vonzódsz hozzá szerintem hajrá nem annyira nagy a korkülönbség ismerősöm is 23 éves és 44 éves pasija van.
Ez 21 év korkülönbséget jelent és szült neki 2 gyereket. Teljesen boldogok és imádják egymást! Ha valakivel jól érzed magad nem számít a korkülönbség!
Szerintem ő többet akar.
Randizz vele, az előbb-utóbb abba torkollik. Egyelőre nem feleségül kért, úgyhogy a korkülönbség még nem számít.
Szerintem is túl nagy a korkülönbség.
Én nem hinném el hogy elvált. Sok ilyen idős pasi mondja ezt, aztán fél év együttlét után derül ki, hogy nem is így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!