Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen 39 évessel?

Figyelt kérdés

Március 15-én az autópályán rekedtem,ott ismertem meg egy férfit aki 39 éves.Segítettünk egymásnak,egy pokróccal takaróztunk,egyszer az ő kocsijában egyszer az enyémben.

Természetesen semmi nem történt!Órákig csak beszélgettünk,szinte az egész életünket megbeszéltük egymással,próbáltunk tanácsot adni.Kiderült hogy kb 20 km-re lakunk egymástól. Azóta teljesen véletlen összefutottunk az orvosnál,amikor mentem bevásárolni ő épp fizetett,megvárt és beszélgettünk,összefutottunk a benzinkúton,hivatalos helyen stb.. kb 7 ilyen alkalom volt azóta hogy egy olyan emberrel hoz mindig össze a sors,akit azelőtt életembe nem láttam.Nem mondom hogy tetszik,mert külsőre nem,de a kisugárzása első pillanattól kezdve megfogott és annyira vonz,hogy már alig tudok ellenállni neki.Többször hívott randira mindig visszautasítottam.1 gyereke van és elvált 5 éve.

Ti randiznátok vele a helyemben?

2013. ápr. 11. 22:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

ha vonzódsz hozzá, akkor miért ne. egy érettebb, komoly pasi sokat adhat neked intellektuálisan és érzelmileg is. lehet nem együtt öregszetek meg, de biztosan maradandó élmény lesz.

a helyedben simán elmennék vele randizni, az még nem a világ. max kiderül, h mégsem illetek össze.

2013. ápr. 11. 22:47
 12/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy válaszoltok!

És ha csak szex?Ne nézzetek qvának,14 évesen összejöttem az első barátommal,most 20 évesen 5 hónapja szakítottunk,6 évig voltam vele.De ilyen vonzalmat még nem éreztem.

2013. ápr. 11. 22:50
 13/25 anonim ***** válasza:
93%

Ha vonzódsz hozzá szerintem hajrá nem annyira nagy a korkülönbség ismerősöm is 23 éves és 44 éves pasija van.

Ez 21 év korkülönbséget jelent és szült neki 2 gyereket. Teljesen boldogok és imádják egymást! Ha valakivel jól érzed magad nem számít a korkülönbség!

2013. ápr. 11. 22:51
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő többet akar.

Randizz vele, az előbb-utóbb abba torkollik. Egyelőre nem feleségül kért, úgyhogy a korkülönbség még nem számít.

2013. ápr. 11. 22:52
 15/25 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem is túl nagy a korkülönbség.

Én nem hinném el hogy elvált. Sok ilyen idős pasi mondja ezt, aztán fél év együttlét után derül ki, hogy nem is így van...

2013. ápr. 11. 22:53
 16/25 anonim ***** válasza:
dugjatok
2013. ápr. 11. 22:54
 17/25 anonim ***** válasza:
74%
15-ös. Jesszusom, nem is ismered, de már hazudik a pasi? ;) Mi van???
2013. ápr. 11. 22:56
 18/25 anonim ***** válasza:
Tudnod kell, hogy nem leszel képes érzelemmentes szexre. Nyakig bele fogsz gabalyodni. Én a te helyedben gabalyodnék. Húsz évesen nem tesz semmit, ha az ember nem élete párját akarja megtalálni. Csak ne add magad túl könnyen, mert akkor nem fog becsülni.
2013. ápr. 11. 22:59
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha kölcsönös a vonzalom, miért hagynád ki? Felnőtt emberek vagytok. Ugyan mit veszíthetsz? Egy korban hozzád illőről is kiderülhet néhány randi után, hogy nem hozzád való.
2013. ápr. 11. 23:03
 20/25 A kérdező kommentje:
Hát a túl könnyen megkapás... kb 4 alkalommal utasítottam el a randit,de úgy érzem most elmegyek vele valahova:) Nem igazán akarja feladni.
2013. ápr. 11. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!