Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem meg azt h szakitsanak?
a noverem es baratjarol volna szo.
a baratja mar nem szereti a noveremet, en azt akarom h velem legyen mert en nagyon szeretem s o is ezt erezteti irantam. Mielott osszejott volna a noveremmel voltunk mar egyutt s akkor csak egy ejszakat tobbszor de nem akartunk egyutt lenni most pedig szeretnenk egyutt lenni. Nem tudom h a noveremnek h lenne jo pedig o halalosan szereti a baratjat es nem akarja elengedni , a fiu is csak alarcot visel h nagyon szereti de kozben ez nem igaz.
Hogy tegyem azt h szakitsanak es jojjon ossze velem csak a noveremet ne bantsam meg
koszonom a valaszokat

Szerintem nem éri meg, mert a saját nővéredet támadod hátba.
Hagyd azt a szerencsétlent.

Ez a legvékonyabb jég két ember között, és ez már rokoni kapcsolat nélkül is a legdurvább árulás, amit el lehet követni. Ha megteszed, akkor a saját véredet árulod el vele. Fordított helyzetben te sem bocsátanál meg neki szerintem.
De ha nagyon szeretnéd: akkor csak titokban csináld egészen addig, amíg rá nem jössz, hogy igazából csak a gyümölcs tiltott volta miatt volt olyan édes, mert a srác valószínűleg ugyanolyan átlagos, mint mindenki, és csak elérhetetlensége miatt vonz. Most pedig hogy elérhetnéd, szeretnél tiszta is maradni, és úgy leszedni ezt a gyümölcsöt.
Sajnos bármit teszel, nem maradsz ártatlan, ez mindenképpen fájni fog, ráadásul hosszútávon.

Elég nagy görény lehet az a srác!
Ha össze is jöttök, a nővéred az életben nem fog neked megbocsátani!
A srác pedig egy idő után ugyanazt fogja tenni veled, mint a nővéreddel! Majd azt mutatja, hogy szeret, de valójában már egy másik rokonodba lesz szerelmes (talán épp a nővéredbe?) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!