Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem meg azt h szakitsanak?

Figyelt kérdés

a noverem es baratjarol volna szo.

a baratja mar nem szereti a noveremet, en azt akarom h velem legyen mert en nagyon szeretem s o is ezt erezteti irantam. Mielott osszejott volna a noveremmel voltunk mar egyutt s akkor csak egy ejszakat tobbszor de nem akartunk egyutt lenni most pedig szeretnenk egyutt lenni. Nem tudom h a noveremnek h lenne jo pedig o halalosan szereti a baratjat es nem akarja elengedni , a fiu is csak alarcot visel h nagyon szereti de kozben ez nem igaz.

Hogy tegyem azt h szakitsanak es jojjon ossze velem csak a noveremet ne bantsam meg

koszonom a valaszokat

2009. szept. 23. 08:04
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
ha nem akarod egy életre elkúrni a kapcsolatodat a nővéredel, ne tedd.. ha mégis megteszed, akk ne számíts rá h többé szóbaáll veled. na megéri?
2009. szept. 23. 08:07
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Keress a nővérednek is valakit! Ezt így lehetne úgy megoldani, hogy senki ne sérüljön...
2009. szept. 23. 08:10
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Nővéred fontosabb mint az a pasi .Szerintem felejtsd el .Ha nővéred megtudja akkor lehet hogy egy életre nem bocsájt meg és majd mikor a nagy betűs életbe lehet h szükséged lenne rá akkor nem fog segíteni pedig az fontos h a nővéreddel jóba legyél .de ez az én véleményem
2009. szept. 23. 08:21
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem éri meg, mert a saját nővéredet támadod hátba.

Hagyd azt a szerencsétlent.

2009. szept. 23. 08:59
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Ez a legvékonyabb jég két ember között, és ez már rokoni kapcsolat nélkül is a legdurvább árulás, amit el lehet követni. Ha megteszed, akkor a saját véredet árulod el vele. Fordított helyzetben te sem bocsátanál meg neki szerintem.

De ha nagyon szeretnéd: akkor csak titokban csináld egészen addig, amíg rá nem jössz, hogy igazából csak a gyümölcs tiltott volta miatt volt olyan édes, mert a srác valószínűleg ugyanolyan átlagos, mint mindenki, és csak elérhetetlensége miatt vonz. Most pedig hogy elérhetnéd, szeretnél tiszta is maradni, és úgy leszedni ezt a gyümölcsöt.

Sajnos bármit teszel, nem maradsz ártatlan, ez mindenképpen fájni fog, ráadásul hosszútávon.

2009. szept. 23. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Én akármilyen szerelmes is lenék, inkább szenvedek és elfelejtem minthogy a testvérem vagy a BARÁTAIM eláruljam ezzel. Ez a legnagyobb hűtlenség. És hidd el az okos fiú ezt meglátja... hisz akkor hozzá sem leszel hű. Nem csak a szerelmeshez lehetsz hű hanem az elveidhez és a barátaidhoz is. Gondolkozz el ezen. És ha mégis a sárc mellett döntesz.. tűrd el hogy lek*rváznak.
2010. ápr. 25. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Elég nagy görény lehet az a srác!

Ha össze is jöttök, a nővéred az életben nem fog neked megbocsátani!

A srác pedig egy idő után ugyanazt fogja tenni veled, mint a nővéreddel! Majd azt mutatja, hogy szeret, de valójában már egy másik rokonodba lesz szerelmes (talán épp a nővéredbe?) :D

2010. ápr. 25. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!