Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátom akivel 6 éve vagyok végre megkérje a kezem?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezen beszartam:
"de ő patkánynak hívja a gyerekeket"
Tudod, hogy el kéne hagynod, de azon morfondírozol, hogy mikor kéri meg a kezed? Előbb gyertek rendbe.
2-es válaszoló hihetetlenül primitív. És csak, hogy tudd, az alfa hímeknek van joga szaporodáshoz, nem a többieknek, de nagyon remélem, hogy te SOHA nem fogod átadni a csökevényes génjeidet.
egy pasi szerintem magától kéri meg a barátnője kezét, amikor úgy érzi itt az ideje. így történt ez velünk is a férjemmel. ha ezért már kifejezetten könyörögni, tenni kell valamit az régen rossz...
én azt javaslom hogy ilyen patkánynak ne szülj gyereket mert a vége az lesz hogy egyedül fogod felnevelni... keress mást amíg nem késő!
27/N
Mi lenne ha leülnétek és nyílt lapokkal megbeszélnétek ezt? Gondolom amikor összejöttetek már akkor beszélgettetek a terveitekről az életben, akkor is ezen a véleményen volt?
2-es, amúgy csak tudd: csak az alfáknak lehetnek utódjaik, hogy a legjobb gének öröklődjenek tovább :D Arra meg hogy nem ketyeg a ti órátok, hát megint csak megcáfolnám (már ha nem vagy multimilliárdos akire majd 60 évesen is buknak a 20 éves kis pcsák). Édesapám mondott erre egy jó kis hasonlatot:
Bemegy a férfi egy nőkkel teli szórakozóhelybe, odamegy a nőkhöz és megkérdezi: megyünk d.gni? Na most bemegy egy nő egy férfiakkal teli helyiségbe és megkérdezi ugyan ezt, szerinted melyiket fogják pofon vágni? :D
Igen, azt mondja, hogy soha nem lesz férj, és utazni akar. De nem szakít velem. Szerintem ebben nincsen logika.
Az utolsó szórakozóhelyes hasonlat nagyon találó, tetszett, ment a zöld kéz :)
khm... a férfiak órája is ketyeg
ez meg, hogy ha majd meglátja a gyereket akkor beleszeret dolog csak az amerikai b kategóriás romantikus vígjátékokban van így, aki nem akar gyereket és ennek hangot is ad, az tényleg nem akar. pont. mindenki abban reménykedik, hogy ő a kivétel, és esetleg jönnek olyan válaszolók, akik adják alád a lovat, h de hát velünk is ez volt, először nem akarta, aztán... nem lehetetlen, persze, mekkora esély volt rá, hogy a földön kialakuljon az élet? nagyon pici, mégis megtörtént. ezen az alapon akár még várni is érdemes lehet, de a tapasztalat azt mutatja, h legtöbbször a szabály érvényesül, nem a kivétel. sajnálom, hogy ilyen lehangoló dolgot kellett veled megosztanom, de akkor is így látom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!