Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátom akivel 6 éve vagyok végre megkérje a kezem?

Figyelt kérdés
Szeretnék szülni is, de ő patkánynak hívja a gyerekeket, de ha lenne gyerekünk tudom, hogy nagyon szeretné ő is.

2013. ápr. 10. 23:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező! tudod nem élte ki magát, ezt látod is rajta, akkor megkérdezem, Te hogyan gondolod ezt? lenne gyerek utána hagyna ott? tudod mit, ha eddig ráértél várjál és ne akard, hogy ezt tegye, majd ha ő úgy gondolja, N
2013. ápr. 10. 23:31
 12/18 anonim ***** válasza:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ezen beszartam:

"de ő patkánynak hívja a gyerekeket"

2013. ápr. 10. 23:34
 13/18 anonim ***** válasza:
72%

Tudod, hogy el kéne hagynod, de azon morfondírozol, hogy mikor kéri meg a kezed? Előbb gyertek rendbe.

2-es válaszoló hihetetlenül primitív. És csak, hogy tudd, az alfa hímeknek van joga szaporodáshoz, nem a többieknek, de nagyon remélem, hogy te SOHA nem fogod átadni a csökevényes génjeidet.

2013. ápr. 10. 23:34
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

egy pasi szerintem magától kéri meg a barátnője kezét, amikor úgy érzi itt az ideje. így történt ez velünk is a férjemmel. ha ezért már kifejezetten könyörögni, tenni kell valamit az régen rossz...

én azt javaslom hogy ilyen patkánynak ne szülj gyereket mert a vége az lesz hogy egyedül fogod felnevelni... keress mást amíg nem késő!

27/N

2013. ápr. 10. 23:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha leülnétek és nyílt lapokkal megbeszélnétek ezt? Gondolom amikor összejöttetek már akkor beszélgettetek a terveitekről az életben, akkor is ezen a véleményen volt?

2-es, amúgy csak tudd: csak az alfáknak lehetnek utódjaik, hogy a legjobb gének öröklődjenek tovább :D Arra meg hogy nem ketyeg a ti órátok, hát megint csak megcáfolnám (már ha nem vagy multimilliárdos akire majd 60 évesen is buknak a 20 éves kis pcsák). Édesapám mondott erre egy jó kis hasonlatot:

Bemegy a férfi egy nőkkel teli szórakozóhelybe, odamegy a nőkhöz és megkérdezi: megyünk d.gni? Na most bemegy egy nő egy férfiakkal teli helyiségbe és megkérdezi ugyan ezt, szerinted melyiket fogják pofon vágni? :D

2013. ápr. 11. 00:00
 16/18 A kérdező kommentje:

Igen, azt mondja, hogy soha nem lesz férj, és utazni akar. De nem szakít velem. Szerintem ebben nincsen logika.

Az utolsó szórakozóhelyes hasonlat nagyon találó, tetszett, ment a zöld kéz :)

2013. ápr. 11. 00:03
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
pf, akkor biztos veletlenul van az ocsem es koztem 24 ev, es apam sajnos nem multimilliardos
2013. ápr. 11. 00:27
 18/18 anonim ***** válasza:

khm... a férfiak órája is ketyeg

[link]

ez meg, hogy ha majd meglátja a gyereket akkor beleszeret dolog csak az amerikai b kategóriás romantikus vígjátékokban van így, aki nem akar gyereket és ennek hangot is ad, az tényleg nem akar. pont. mindenki abban reménykedik, hogy ő a kivétel, és esetleg jönnek olyan válaszolók, akik adják alád a lovat, h de hát velünk is ez volt, először nem akarta, aztán... nem lehetetlen, persze, mekkora esély volt rá, hogy a földön kialakuljon az élet? nagyon pici, mégis megtörtént. ezen az alapon akár még várni is érdemes lehet, de a tapasztalat azt mutatja, h legtöbbször a szabály érvényesül, nem a kivétel. sajnálom, hogy ilyen lehangoló dolgot kellett veled megosztanom, de akkor is így látom. :(

2013. ápr. 12. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!