Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen ha arra vágyom, hogy legyen egy párom akivel sokat szexelünk és többi téren is összeillünk, járó kellők irigykedjenek amikor nyaljuk faljuk egymást?
Figyelt kérdés
Végre nem én lennék aki kénytelen elviselni a szerelmespárokat és lenne a helyükben.2013. ápr. 10. 22:57
11/17 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy a "leszarom hogy mit gondoltok" és a "járókelők irigykedjenek" üti egymást???? Most akkor kinek csinálod: másoknak (ebben az esetben el kell hogy szomorítsalak: senki nem fog irigykedni) vagy magad miatt (ebben az esetben mit érdekelnek, hogy a járókelők mit mondanak)?
12/17 A kérdező kommentje:
Jól van, nem érdekeltek. Most irigyek vagytok az álmaimèrt.
2013. ápr. 13. 13:39
13/17 A kérdező kommentje:
Nem fogom magyarázni miért vágyom erre, ha nem veszitek ésure, hogy beledöglök a magányba és el kell tűrnöm, hogy mindenki más boldog lehet a szerelmével csak én fogok egyedül megrohadni. :/
2013. ápr. 13. 13:46
14/17 anonim válasza:
Irigyek vagyunk????? Arra, hogy amire te álmodsz az itt üldögél mellettünk 5 méterre a kanapén és épp keresztrejtvényt fejt???? :-DDDDD
15/17 A kérdező kommentje:
Vigye a fene a kötözködős fajtátok... :D
2013. ápr. 13. 17:57
16/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de egész nap a kedvesemmel romantikáztam, így nem értem rá irigykedni.
17/17 anonim válasza:
Ahelyett hogy gépeznél menj és csinálj valamilyen szabadidős programot ahol sok fiatal van (pl. kirándulás) és tudnál ismerkedni. Vagy a királyfit várod a fehér lovon????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!