Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti gyakran érzitek magatokat magányosnak annak ellenére, hogy van párotok, sok a barátotok?
Érdekelne,hogy az emberek nagy része valóban magányosnak érzi e magát én ugyanis azt hallottam,h sokszor a legtársaságibb emberek a legmagányosabbak...
Kort is írhattok!
Nekem rengeteg barátom van és médis elég sokszór vagyok magányos
18F
szoktam magányosnak érezni magam igen. de én a barátok miatt. illetve azok hiánya miatt. a régi barátnőim közül én mentem férjhez először és amióta ez történt nem foglalkoznak velem. nem írnak és nem akarnak találkozni sem. 1-2 szer még rájuk írtam de aztán elegem lett. nem fogok könyörögni senkinek. ha nem kellek nekik akkor nem kellek. ennyi volt a hú de nagy barátság 11 év után...ezek után már én nem akarok tőlük semmit. nem tudom hogy miért lett ez.
megkérdeztem egyik haveromat és szerinte azért mert irigyek arra, hogy én megtaláltam a boldogságot, ők meg még csak keresgélnek.
én nem tudom, hogy ez így van e... vagy inkább nem akarom ezt hinni. szóval már csak 1 haverom maradt meg, illetve a férjem barátai....akiket kedvelek, de velük sosem lesz olyan a kapcsolatom amilyen a régi barátnőimmel volt...(legalábbis azt hittem hogy barátok)
27/N
Párom nincs, és nagyon sok barátommal csak neten tudom tartani a kapcsolatot, sajnos.
Ezzel kapcsolatban írt blog(om). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!