Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a hétvégén nélkülem megy bulizni, hogy tereljem el a gondolataimat?
Figyelt kérdés
Mindig nyugtalan vagyok, és nehezen alszom el, ha a párom nélkülem megy bulizni. 4 éve vagyunk együtt. nagyon ritkán jár el nélkülem, de akkor mindig nagyon nyugtalan vagyok.
A nyugtatótea jó ötlet erre? Vagy van valami módszeretek?
2013. ápr. 10. 21:46
21/24 anonim válasza:
15 és 18-aska.
"Megbízok benne, tudom, h nem csalna meg, én csak egyszerűen aggódom, h rendben hazaérjen. Másfél éve vagyunk együtt. 20/L, 22/F"
EZÉRT vagytok naivak.
A húszas éveik elején egy srácnak a kanbuli nem a babafotók mutogatásáról szól, hanem babapuncik felhajtásáról.
22/24 anonim válasza:
15ös vagyok: igen, tudom, ettől függetlenül is azt tudom mondani, h a barátom nem tenné meg velem. Többször mondta már nekem, h jobbat nem találhatna nálam. És nem érdekel, h te mit gondolsz, nem ismered, nem tudod mik az érzései...Tudom, h megnézi a lányokat, azt is, h biztos megfektetne párat, de egy éjszaka kedvéért nem hagyna el. Nem vagyok naív, csak ismerem a barátom.
23/24 anonim válasza:
ha igazán és őszintén szeret soha semmilyen körülmények között nem csalna meg.
24/24 anonim válasza:
Utolsó előtti!: Csak aztán nehogy jó nagyot essél, ha mégis megtörténne a megcsalás, mert jól mondják páran, hogy ahhoz nem kell buliba járnia, hogy megcsaljon. Ez csak figyelmeztetés, hogy nehogy nagyot koppanj, hogy mégsem ismered őt eléggé. Ha meg akar csalni, úgy is meg fog ez nem vészmadárkodás, hanem a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!