Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk csak azt a lányt érintik meg, aki tetszik nekik?
Hát nekem szokásom az összes lánybarátommal ilyen jellegű "testi kontaktust" is fenntartani (pl megölelem meg arcrapuszi talalkozaskor, közbe ha valami témával kapcsolatban feljön valami olyan amihez ez illik, pl történetmesélés vagy ilyenek), és nekem semmi hátsószándékom ezek mellett^^
De ezek a jóbarátok, szal beszélőviszonynál lehet h akar valamit:D
Ismerős a helyzeted... Van egy fiú osztálytársam, aki eleinte nem is tetszett, de amikor néha tőlem kérte el a házit, meg odajött hozzám picit beszélgetni, meg megérintett, elkezdtem érdeklődni iránta. Én nem merek hozzászólni se, lehet ez a gond, mert nem mindennap jön oda hozzám. Volt amikor a suliban segítenünk kellett, és már ment el a haverjaival, elköszönt tőlem is, közbe megfogta a vállamat. Meg a múltkor kikerült, akkor is megfogta a vállamat. De más lányokkal is ilyen közvetlen, szóval nem tudom ezt eldönteni... fb-n nincs kint hogy kapcsolatban, de hallottam hogy az egyik o. társunknak azt meséli, hogy van barátnője. Plusz én egy olyan lány vagyok az osztályba, akinek nincsenek barátai, és néha szoktak piszkálni... és nem hiszem, hogy én tetszenék neki, mikor rajtam kívül ezer csinos lány van az osztályba, meg a suliba is. Ahj, szar dolgok ezek. :(
17/L
Normális fiúk igen. Sajnos a mai világban viszont ők már erősen kihalófélben vannak. A sok majom, aki annyira nagyra tartja magát, egyik pillanatban még ezt a ribancot tapogatja, két perccel később már egy másikat ölelget, aztán persze odarajzik az egész iskola k*rvaklubja, csak mert ezek a fiúk OLYAN CUKIIIK!!!!
Egyszerűen hányni tudnék az ilyenektől :SS
18 (nagyon nem tömegb*zi) Fiú
Nálam is ez van... Tök simán eltudna menni mellettem és akkor hozzám ér,de amekkora egy ratyi a nevemet mondogatja,de köszönni nem képes. Ha valamikor esélye van rá,hogy hozzám érjen megteszi. Bár velem szerintem csak piszkálódásból csinálja.
16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!