Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire féltékeny lennék?

Figyelt kérdés

Van egy barátok ő 17 én 15leszek.Augusztus elején jöttünk össze.

Nagyon szeretem.Ő is mondja magától is meg ha kérdezem akkor is.

Azt mondta nem fog dobni meg megcsalni.Mert neki csak én kellek és stb.

De eddig őt szeretem a legjobban és nem szeretném elveszíteni.Ő azt mondta hogy én vagyok a nagy Ő ,és ezt a barátai is mondták hogy nagyon szeret és sosem hagy ott.

Normális,nem csak a szexre megy,jó néha veszekszünk apróságokon de fél-1 óra alatt kibékülünk.Szerintetek van esélye annak hogy örökké tartson ez a kapcsolat?

És ha a barátai is mondják hogy szeret akkor valószínüleg igaz?

Mit gondoltok erről?

Véleményt kérek.

És nem kell lehurrogni csak aggódok.

Köszönöm szépen:Kitti 16/L

2009. szept. 22. 18:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ja és bocs :) Úgy érzem,hogy felőle is tarthat örökké ,mert nagyon érzem ,hogy szeret és ragaszkodik hozzám :) És még nem veszekedtünk :) Vagyis semmi komoly veszekedés nem volt :) Talán 1-2 olyan mondat és kész :) De egyből tovább léptünk ,mert megbeszéltük. Ilyen is csak kétszer volt.

Továbbra is 18F

2009. szept. 22. 20:21
 12/20 A kérdező kommentje:
augusztus végén jöttünk össze
2009. szept. 25. 23:15
 13/20 anonim ***** válasza:

figy, 17 évesen jöttem 9ssz a párommal, és most vagyok 21. tehát 4 éve vagyunk együtt, és még mindíg úgy érzem h annyira szeretjük egymást mint eleinte. Sőt, még jobban is :)

Nem tudom h örökké fog-e tartani, de ha ti is tisztelitek és becsülitek egymást, akkor lehetséges h igen.

2009. szept. 25. 23:19
 14/20 anonim ***** válasza:

az hgy örökké tart vagy sem, az tőled meg a barátodtól függ.

Nem akarok megsérteni snekit se de picit a 17-15 év az túl fiatal egy olyan érett kapcsolatnak ami örökké tartson...mert még csak ezután lesztek mind a ketten rendesen kifejlődve...

És meg abban a korszakban vagytok ahol élni akarjátok az életeteket. Legtöbb ember ilyen. És még nehezen tud annyira erős lenni az a kapcsolat hogy igazán szerelem legyen meg örök kapcsolat...

Viszont ha szerencsés vagy és eltaláltad pont azt akivel találsz akkor még van esély h tartson örökké...és fiataloknál is meglehet h ez örökké tartson...de nagyon nagyonnagyon kevés az esély rá...

Mivel tudod amikor fiatal az ember...nagyon sokat és nagyon gyorsan változik...mindketten rengeteget vaáltoztok rövid időkön belül...És ki tudja h ki merre változik...ezért godnolom h kevés az esély...de a remény hal meg legutoljára...

2009. szept. 25. 23:52
 15/20 anonim ***** válasza:

hát aranyom nem tart örökké főleg ha így állsz hozzá de azér vannak csodák...

amugy meg tűl fiatal vagy te még ahhoz hogy a jövőről beszélj szerintem még egy tucat palid lesz míg azt nem mondod hogy ő az igazi hidd el nekem én má csak tudom

16 voltam mikor azt mondtam ő lesz a nagy ő

most 24 vagyok de nem is keresem a nagy őt

2009. szept. 26. 00:49
 16/20 anonim ***** válasza:

szerintem nem...

én 18 vagyok szerelmes... júliusban jöttünk össze de tudom hogy ez nem fog öröké tartani legalább megszakítás lesz... meg (ez most bunkónak fog tűnni de ez nálam igenis fontos) nem akarom egy lyukban leélni az életem...

persze nem lesz olyan hogy na akkor húsz éves vagyok kicsim akkor 1-2 hónapra jegeljük a dolgot mert megcsalni nem tudnálak d mégis most mást akarok dugni...

2009. szept. 26. 02:21
 17/20 anonim válasza:
Szia.Hááát én is ebben a helyzetben vagyok, csak annyi h én 16 vok a bnőm pedig 14.Én nagyon szeretem, és örökké vele szeretnék lenni, de ez olyan elképzelhetetlennek tűnik.Nem tudom, de nagyon reménykedem benne hogy együtt maradunk.Ha rajtam múlna, akkor örökké vele lennék!
2009. szept. 26. 02:29
 18/20 anonim válasza:
Szia.Hasonló kérdésen dilemmázom én is.A barátnőm 14, én 16, és akármit megtennék érte, de félek, hogy az érzések(érzései) változnak, és elhagy.Én nagyon szeretném, ha örökké együtt maradnánk, de ez annyira elképzelhetetlennek tűnik ilyen korban!Bocsi hogy nem a kérdésedre válaszolok, de úgy éreztem, hogy ide leírhatom.Előre is bocsi, és köszi :D
2009. szept. 26. 02:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Tökmindegy hogy augusztus elején végén közepén jöttek össze, a kérdés az volt hogy vajon meddig tarthat. Hát figy én hallottam már olyanról hogy 15-16évesen jöttek össze és házasok, de sajnos ez az elenyésző kisebbség.Szal én inkább azt mondom 2-3 év múlva nem biztos hogy még együtt lesztek, sőtha ő főiskolára megy, akkor 1-2 év, viszont ha ezt kibírjátok, akkor lehet belőle több is.
2009. szept. 26. 09:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Most kérdem tőled h vajon örökké tartott a nagy szerlem?:D
2011. jan. 8. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!