Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire féltékeny lennék?

Figyelt kérdés

Van egy barátok ő 17 én 15leszek.Augusztus elején jöttünk össze.

Nagyon szeretem.Ő is mondja magától is meg ha kérdezem akkor is.

Azt mondta nem fog dobni meg megcsalni.Mert neki csak én kellek és stb.

De eddig őt szeretem a legjobban és nem szeretném elveszíteni.Ő azt mondta hogy én vagyok a nagy Ő ,és ezt a barátai is mondták hogy nagyon szeret és sosem hagy ott.

Normális,nem csak a szexre megy,jó néha veszekszünk apróságokon de fél-1 óra alatt kibékülünk.Szerintetek van esélye annak hogy örökké tartson ez a kapcsolat?

És ha a barátai is mondják hogy szeret akkor valószínüleg igaz?

Mit gondoltok erről?

Véleményt kérek.

És nem kell lehurrogni csak aggódok.

Köszönöm szépen:Kitti 16/L

2009. szept. 22. 18:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Minek aggódsz ha nincs min? Leirtad hogy minden rendben van, akkor rendben is van. De ha 15 leszel akkor hogy vagy 16???
2009. szept. 22. 18:28
 2/20 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam 15/L :)
2009. szept. 22. 18:35
 3/20 anonim ***** válasza:

én is azt gondoltam a kétéves kapcsolat elején h örökké fog tartani meg úgy is voltunk vele h tényleg, erre 2év után vége lett! semmit sem lehet előre megjósolni...

és most akkor hány éves vagy? :D

2009. szept. 22. 18:35
 4/20 A kérdező kommentje:

És Augusztus végén jöttünk össze.azt kérdezem hogy mennyi ideig tarthat?

Tarthat örökké?

2009. szept. 22. 18:36
 5/20 anonim ***** válasza:
amúgy akármi lehet, ha ügyesek vagytok akár örökké is tarthat ;)
2009. szept. 22. 18:39
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. szept. 22. 18:40
 7/20 anonim ***** válasza:

Bármi lehetséges! ;)

Én 12 évesen összejöttem egy 14 éves fiúval, 10 hónapig együtt voltunk, majd egy kis hülyeség miatt szakítottunk, de nem beszéltük meg, és féltünk közeledni a másik felé...

Nagyon imádtuk egymást, én az életemet odaadtam volna, csak hogy vele lehessek. 2 év eltelt, míg újra találkoztunk.

Összefutottunk (meg volt beszélve), hogy dumálhassunk egy kicsit való életbe is, majd összejöttünk. 2 hónapja vagyunk újra együtt, minden a legnagyobb rendben, megint imádjuk egymást, érzem is rajta.. :)

14/L

2009. szept. 22. 18:54
 8/20 anonim ***** válasza:
Akkor augusztus elején vagy végén jöttetek össze?:D
2009. szept. 22. 18:55
 9/20 anonim ***** válasza:
döntsd már el mit akarsz :D
2009. szept. 22. 19:06
 10/20 anonim ***** válasza:

Tarthat örökké :)

Én is szeretném ha barátnőmmel örökké együtt lennénk :) És érzem,hogy részemről sikerülhet is :) Senkit nem szerettem még így ,és nem tudnám megcsalni és más sem kéne. Amúgy 3 és fél hónapja vagyunk együtt,de ismertük egymást előtte is :)

18F

2009. szept. 22. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!