Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknál a nyálaskodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknál a nyálaskodás (is) relatív?

Figyelt kérdés

A volt barátnőm amikor szakítottunk, azt vágta a képembe, hogy szerinte túl nyálas voltam. Ezt a barátnői között el is terjesztette, hogy egy csöpögős pasi vagyok. Pedig sztem nem annyira, mert elborult pillanataimban én is tudok káromkodni meg csak úgy elejteni néhány közönséges kifejezést.

Összejött egy olyan pasival hónapokkal később, akit jól ismerek és akiről tudom, hogy milliószor nyálasabb mint én. Vele mégis jól érzi magát..

Már túltettem magam a lányon, de most arról van szó, hogy miért kell olyat állítani, ami nem igaz, ami komplett hülyeség, hogy a nyálaskodásom zavarta őt.

2013. ápr. 10. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért mondta és terjesztette, hogy legyen mire hivatkoznia, meg indokolnia, hogy miért hagyott el, pedig csak szimplán nem jöttél be neki.
2013. ápr. 10. 10:10
 2/6 ivilicious ***** válasza:

én imádom a csöpögős, nyálas pasikat :D

amelyik csanak ez a baja,meg a romantikusság, az kapjon ki egyszer egy olyat,aki üti-vágja, bunkó és csalja..én kikaptam, amikor "rossz fiú" kellett, soha többé.

2013. ápr. 10. 10:20
 3/6 anonim válasza:

Hello!

Szerintem egzakt dolog az, hogy mi tartozik az általad említett kategóriába. Talán egyeseknél egy csokor virággal való akció szívmelengető, másoknál azonban kiveri a biztosítékot. Azt mindenképpen megjegyezném, hogy azért, mert valaki romantikázik annyit, nem kell átesni a ló tulsó oldalára, vagyis "káromkodni" és "elejteni néhány közönséges kifejezést". Én sem vagyok az a kifejezeten romantikus típus, a közönségeskedést azonban illetlennek tartom. Hogy az exed miért mondta azt amit, mondott, az számomra is rejtély. Lehetséges, hogy önmagával nem a romantikus elemekkel volt a problémája, hanem avval, ahogyan előadtad, és a mostani barátja ezt a kedvére valóan csinálja. Lehet azonban, hogy tényleg csak egy kifogás volt, de nem tudom, ez csak egy tipp.

2013. ápr. 10. 10:25
 4/6 anonim válasza:
*nem romantikázik annyit
2013. ápr. 10. 10:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, relativ, hogy te hogyan latod magad. Azzal, hogy karomkodsz meg lehetsz nyalas. Vagy lehet rosszul hasznalja a kifejezest, es nem nyalas vagy hanem pl papucs. Nem ismerlek, nem akarlak megbantani, csak tippelgetek.

Az üzeneted amugy csöpög kicsit, nem tünsz tul hatarozottnak. Lehet az uj pasi bokolgat es hasonlo, de lehet otthon nekivagja az agynak, megereszti, elsziv egy cigit es esze agaba sincs megkerdezni, hogy jo volt e vagy sem. (a csajok ezt utaljak)

Mennyire vagy hatarozott?

2013. ápr. 10. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez egy mondva csinált ok :) Láss át a hálón. Nem kellettél neki :/ Szomorú, de ez van.
2013. ápr. 25. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!