Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelölnéd fb-n exedet miutan ő törölt téged?

Mi ezt már legalább 10x eljátszottuk egymással. Mindig kitöröltem :)
Hol ő jelölt be engem, hol meg én őt. Jó sok időnek kellett eltelnie, hogy meg bírjam tartani az ismerősök között. Csak akkor ment miután már túlléptem rajta. Szakitás után 1-1,5 évig nem volt ismerősöm, hogy el tudjam felejteni.
Utána megint felvettem, vagy ő engem már nem emlékszel de azóta nem törlöm. Attól, hogy szétmentünk még ismerem. (ő mondta ezt mindig, de igaza volt ma már én is igy látom)
Így két év elteltével már nem fáj rágondolnom sőt néha szoktunk beszélgetni is. Bár ő mindig felhozza a múltat, meg hogy túl vagyok-e rajta mondom hogy már persze lehet rosszul esik a bazi nagy egojának, hogy már nem utána sírdogálok de ő szakitott anno úgyhogy egy szava se lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!