Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azokat bántjuk meg akiket szeretünk?
Figyelt kérdés
Erre adjon nekem valaki választ ha tud ?2013. ápr. 9. 22:56
1/9 anonim válasza:
jó kérdés:$
én ma bántottam meg a barimat,mert figyelmetlen voltam:(
2/9 A kérdező kommentje:
Én barátnőmet bántottam meg meg előbb beszélek mint gondolkodnák
2013. ápr. 9. 22:59
3/9 anonim válasza:
Mert fogyatékos vagy, édes fiam. És akit szeretünk, azt nem bántjuk, hanem támogatjuk és jót akarunk neki mindenáron. Aki bánt, az nem szeret. Ezzel a butasággal csak a GYENGE emberek takaróznak.
4/9 A kérdező kommentje:
Édes fiam sem fogyatékos nem vagyok sem gyenge nem takarózok semmivel ismerem a hibáimat csak az az egy bajom van hogy előbb beszélek utána gondolkozok az vesse rám z első követ aki még nem bántott meg senki !!
2013. ápr. 9. 23:13
5/9 anonim válasza:
jó kérdés, az utóbbi hónapokban én is ezt kérdeztem igaz így: Miért bánt, ha állítólag szeret, imád?
Most ez csak szimpla megbántás vagy nagyon összevesztetek?
A dolgokat mindig meg lehet beszélni, igaz van hogy csak nehezen.
6/9 anonim válasza:
Én is hirtelen mondok ki dolgokat sajnos,amiket utána meg is bánok.Előtte át kéne gondolnom,mielőtt kinyitom a számat,de nagyon nehéz.
7/9 anonim válasza:
sajnos a túlzott őszinteség is gond tud lenni/ ~okozni
gyakrabban kellene talán átgondolni a mondott dolgokat :/ csak ez nehéz
8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem egyszerű valamikor nekem is sikerül valamikor meg nem , hál isten többször van az hogy sikerül de hanem akkor meg látom rajta hogy nagyon megbántom .
2013. ápr. 9. 23:36
9/9 anonim válasza:
Azért, mert velük vagy többet. Velük beszélsz meg több mindent, ők adnak Neked tanácsot, mert jót akarnak, ami az adott pillanatban dühítő lehet. Másrészt azért, mert az ő véleményük érdekel, a többi emberé meg nem, és így megbántjátok egymást esetleg, mert fontosak vagytok egymásnak, és meg akarjátok győzni egymást valamiről. Aki közömbös, azt nem bántom meg, mert kit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!