Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért azokat bántjuk meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azokat bántjuk meg akiket szeretünk?

Figyelt kérdés
Erre adjon nekem valaki választ ha tud ?
2013. ápr. 9. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:

jó kérdés:$

én ma bántottam meg a barimat,mert figyelmetlen voltam:(

2013. ápr. 9. 22:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Én barátnőmet bántottam meg meg előbb beszélek mint gondolkodnák
2013. ápr. 9. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert fogyatékos vagy, édes fiam. És akit szeretünk, azt nem bántjuk, hanem támogatjuk és jót akarunk neki mindenáron. Aki bánt, az nem szeret. Ezzel a butasággal csak a GYENGE emberek takaróznak.
2013. ápr. 9. 23:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Édes fiam sem fogyatékos nem vagyok sem gyenge nem takarózok semmivel ismerem a hibáimat csak az az egy bajom van hogy előbb beszélek utána gondolkozok az vesse rám z első követ aki még nem bántott meg senki !!
2013. ápr. 9. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:

jó kérdés, az utóbbi hónapokban én is ezt kérdeztem igaz így: Miért bánt, ha állítólag szeret, imád?

Most ez csak szimpla megbántás vagy nagyon összevesztetek?

A dolgokat mindig meg lehet beszélni, igaz van hogy csak nehezen.

2013. ápr. 9. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is hirtelen mondok ki dolgokat sajnos,amiket utána meg is bánok.Előtte át kéne gondolnom,mielőtt kinyitom a számat,de nagyon nehéz.
2013. ápr. 9. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:

sajnos a túlzott őszinteség is gond tud lenni/ ~okozni

gyakrabban kellene talán átgondolni a mondott dolgokat :/ csak ez nehéz

2013. ápr. 9. 23:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem egyszerű valamikor nekem is sikerül valamikor meg nem , hál isten többször van az hogy sikerül de hanem akkor meg látom rajta hogy nagyon megbántom .
2013. ápr. 9. 23:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert velük vagy többet. Velük beszélsz meg több mindent, ők adnak Neked tanácsot, mert jót akarnak, ami az adott pillanatban dühítő lehet. Másrészt azért, mert az ő véleményük érdekel, a többi emberé meg nem, és így megbántjátok egymást esetleg, mert fontosak vagytok egymásnak, és meg akarjátok győzni egymást valamiről. Aki közömbös, azt nem bántom meg, mert kit érdekel.
2013. ápr. 10. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!