Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok még egy utolsó esélyt a párotoknak, aki
megcsalt?
Hát ha még egy utolsó esélyt kell adni, akkor ezek szerint ezelőtt is megtette, tehát tuti nem kapna többet. Max egy esélyt kaphatna, az is attól függne h milyen szituban, és mennyire csalt meg! 23/L
2009. szept. 22. 16:29
Nem. A megcsalás a legdurvább dolog amit ellenem tehet, ilyenkor nincs második esély (aki egyszer megcsal az máskor is megfog, előbb vagy utóbb!)
2009. szept. 22. 16:33
3/26 A kérdező kommentje:
valóban tudnak változni, hogy többször nem teszik meg? még nem csalt meg ezelőtt, azt hiszem, de már többször szakítottunk nézeteltérések miatt.
4/26 anonim válasza:
Ha a barátnőm megcsalna akkor az lenne a legborzalmasabb ézés a világon, és semmi esetre sem adnék neki még egy esélyt peig már több mint 2 éve vagyok vele együtt! Nem lenne utánna egy nyugodt percem sem és szerintem neked sem! Csak gonolj bele!
2009. szept. 22. 16:37
5/26 anonim válasza:
Hi.Én megcsaltam a párom két alkalommal ugyan azzal a hölgyeménnyel pár nap különbséggel,de a lelkiismeretem nem hagyott,így bevalottam.Két hét mosolyszünet,ő megbocsájtott,én megigértem,hogy nem lessz több ilyen.Pár hónapra rá hűséget esküdtünk egymásnak és most 10 éve a feleségem,tisztességben és boldogságban.Mai napig bánom amit tettem,mert akkor abba nem gondoltam bele,hogy neki milyen fájdalmat okoztam pár perc élvezetért.Soha többé nem akarom látni zokogni.EGY esélyt mindenki kaphat.Én nem szegtem meg.
2009. szept. 22. 16:39
6/26 A kérdező kommentje:
Az utóbbi válaszadónak írom, hogy örülök, hogy léteznek iyen férfiak! Sajnálom, hogy a férfiak többsége nem iyen.
Előző ...jól kifejezte magát :)
Én nem adnék esélyt neki többé ha előtte volt már ilyenre példa ..Persze 1x még talán de... sokáig nem tudnék ugyanabba a kerékvágásba visszamenni,az biztos.
2009. szept. 22. 16:43
Ha valaki megcsalja amásikat,akkor biztos nem szereti...hisz ha valaki szerelmes belém,akkor az ugyebár semmiért és senkiért se csalna meg...
2009. szept. 22. 17:18
Én nem bocsátanám meg. Erre nincs olyan ok ami elfogadható lenne: alkohol? na és, ez nem enyhítő körülmény, nem igaz, hogy nem tudja hol a határ...vita? attól, hogy összeveszünk rögtön másik nőhöz kell rohanni?...unalmas kapcsolat? akkor beszéljük meg és legyen előbb vége ha totál rám unt...kevés szex? és akkor ha gyereke lesz amíg nem szabad a nőnek szülés után szexelni azt hogy fogja kibírni?
Baromság az egész
megcsalt=nem szeret
legalábbis nem szerelemből, ilyen nincs és kész
2009. szept. 22. 17:18
Persze mindenki megérdemel mégegy esélyt, de én ismerem magam: az egóm olyan szinten sérülne, ha a barátnőm megcsalt és vele maradnék, ami miatt nem lennék többé nyugodt.
Egyszer megcsalt egy barátnőm, ami nagyon fájt, de én azt mondtam neki, hogy ne kérjen bocsánatot, mert megtette, és ne is magyarázkodjon, hiszen azt a döntést is ő hozta meg, és én nem is kérem számon érte, de a következményeit (ami kettőnket illet) viselje legalább olyan büszkén, mint ahogya azt a döntést meghozta.
28/F
2009. szept. 22. 17:21
Kapcsolódó kérdések: