Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gáz ha 13 éves vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha 13 éves vagyok, de még eddig egy barátom se volt?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is 13 éves vagyok és még nekem sem volt pasim.( Nem mintha nem lehetett volna csak akiknek én tetszek azok nekem nem jönnek be de igazából nem olyan nagy probléma szerintem)
2013. ápr. 9. 19:48
 12/14 kolosszus22 ***** válasza:
Nagyon gáz, a legtöbben már 5 évesen pasiznak, csajoznak.
2013. ápr. 9. 20:00
 13/14 anonim ***** válasza:
13 évesen nem lehet valaki olyan szerelmes, mint pl. egy 18, 20 éves. Annyira más az érzelmi intelligencia. Ha belegondolok, hogy 13 évesen milyen voltam, akkor huh... :D Ráérsz egy 3 évet minimum, én se bántam meg, hogy 16 évesen lett először barátom, meg is érte, hiszen 2 és fél éve vagyunk együtt. Pár ismerősöm meg tök korán kezdte, meg is lehet nézni őket.
2013. ápr. 9. 20:02
 14/14 anonim válasza:
Az a gáz,hogy ez a kérdés felmerül a mai fiatalokban...
2013. ápr. 9. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.