Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a fiúk?
Van egy srác aki nagyon tetszik, mindenki mondja hogy tök összeillünk és nekem nagyon tetszik.Igazából lehet hogy már bele is vagyok zúgva, mert bármit megtennék érte.Neki is mindig mindenki mondja hogy jöjjünk össze mert arik lennének együtt meg hogy aranyos vagyok meg minden-bár lehet a nyaggatás a baj oka-.Egyébként ő senki másnak nem jön be, mindenki mondja hogy ronda, de szerintem nincs igazuk.Az a baj hogy koleszosok vagyunk, és a szobátársai mind nagyon menőnek érzik magukat.Ő önmagában egy ilyen aranyos kis visszafogott fiú, de a többiek szörnyű hatást váltanak ki belőle.Nagyon beképzelt előttük, és szivat össze vissza, de ha kettesben vagyunk, akkor aranyos.De nagyon rosszul esik amiket mond a többiek előtt.Ő 18 lesz én 15 leszek am.
Hogyan tudnám kideríteni hogy komolyan gondolja e a bunkóságokat és hogy lehet e valami köztünk...

Miért ilyen? Kérdezd meg...
Nekem a srác éretlennek tűnik.
Ja és "bármit" ne tégy meg soha. Senkiért.
Az a fura hogy akikkel együtt van, azok is lenyomizzák meg ilyenek a háta mögött, s nekem ez elég szarul esik, hogy ezt csinálják vele.és igazából úgy érzem ő az igazi, mert feltétel nélkül szeretem minden hibájával együtt, és sajnos elfelejteni sem tudom...Soha senkit nem szerettem még ennyire
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!