Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ez miatt, mivel engesztel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez miatt, mivel engesztelnétek ki a barátnőtöket?

Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy most van 3hete,hogy jártok,30-40km van köztetek,de most úgy döntötök,hogy elmentek egyet bulizni ezen a hétvégén,de ugye emiatt nem tudtok találkozni a barátnőtökkel.. Következő héten,mikor találkoztok,mivel engesztelnétek ki?:D:D
2011. nov. 24. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. nov. 24. 18:22
 2/5 A kérdező kommentje:
O.o. De XD
2011. nov. 24. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ott már megírtam másodikként...
2011. nov. 24. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:
:/ Gondolod,hogy akkor olyat is elmondana neki amit oda leirtam az előbb kommentbe?
2011. nov. 24. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
30-40 kilométer az LÓFASZ. Én normálisan gondolkozom, neki is van élete, megbízom benne. Ha szórakozni akar menni akkor elmegy. És majd találkozunk legközelebb. Engem ezért nem kell kiengesztelni mert nem történt semmi. Nem szeretek felesleges hülyeségeken hisztizni.
2011. nov. 24. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!