Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm és a pasim utálják egymást. Lehet ebből baj?
Külön kell választani őket, külön külön lenni velük, vagy! vagy...kész tények elé kell állítanod őket.
Amennyiben egy határozott vagány csajszi vagy, akkor összehívod őket otthonra leülteted őket magad mellé és ott tisztázzátok a dolgokat h fogadják el egymást beszéljétek meg a dolgokat h ez így lesz és el kell fogadni.
(ilyenkor azonban van olyan hogy egy tutkó kis 3-mas összejön :) )
ha már ennyire tudni akarod az igazságot, talán a srácot is meg kellene kérdezni róla, amit eddig tudsz, az elég egyoldalú
a barátnőd mindenbe bele fog szólni? ez remek, az összes srácnak majd neki kell megfelelnie, ne szóljon bele, ez nem természetes
majd Te eldöntőd kivel jársz, én ezt tenném, de minden információ Nálad van, a döntés a Tied N
Nem lesznek jóban az biztos.
Az is, hogy nem jönnek be egymásnak, bár így leírva logikus lenne, de tudom hogy nem így van.
Én tisztába vagyok azzal, hogy a barátom a régi barátnőjével nagyon szemét volt, és tényleg átb@aszta, de nem hiszem hogy emiatt örökké át fog mindenkit. Úgy voltam vele ha már beestem, és ha már 4 hónapig próbálkozott nálam, egy próbát megér.
Csa annyit akarok, hogy ha a barátnőmnek megemlítek valamit vele kapcsolatba, akkor ne üljön ki hányinger az arcára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!