Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hajtanak a nők a pénzes pasikra?
1.
Én se igen tapasztalom.Vannak ilyen piócák.De azok mindig is voltak.Na de azok a tényleg gazdag csávókra hajtanak
Nem sok lánnyal találkoztam még, akik egy több éve munkanélküli, hajléktalan pasasról álmodoztak volna rózsaszín lány szobájukban.
Inkább egy herceg, fehér lovon. Most nagyon jó ára van a lónak!
Kedves Kérdező, azért mert:
-Pénz=minőségi lakhely
-Pénz=Biztonság érzet
-Pénz=Bármi amire szükséged van.
Sajnos én azt tapasztaltam, hogy a nők 90% a pénzre hajt (persze nem mondják ki, aki ezt állítja róluk azt lehurrogják...)
Nálam például, hiába a jó megjelenésem, és sok női ismerősöm szerint is jó pasi vagyok. Csak a fizetésem kevés (minimálbér...). Jelen pillanatba is úgy vagyok "együtt" egy nővel (5 évvel idősebb tőlem) akinek van barátja. A férfi 14 évvel idősebb nála ámde anyagilag mindent meg tud Neki és a kisgyerekének adni. És sajnos csak ilyen kapcsolataim voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!