Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is igaz a mondás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igaz a mondás, hogy: Mindig a nő választ?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom, hogy mindkét fél választ, hiszen ha valamelyiknek nem kell a másik, akkor úgysem lesz belőle semmi. Szerencsés esetben pont egymást választják.

2013. ápr. 9. 11:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

nem helytálló, az mond ilyet, aki nem jön be a nőnek

szóval, akkor én mondhatnám a férfi válasz

mindenkinek van egy álláspontja és abból nézve válaszol

mind a két fél választ, szerintem N

2013. ápr. 9. 12:14
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

"Persze előfordul az is, hogy egy nő hajt a férfira, de jobb esetben nem ez a jellemző."

Miért ez a jobb eset? Mi bajod van a kezdeményező csajokkal?

2013. ápr. 9. 12:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Első kommentelőnek: Az idézetből is kiderül, hogy mindkét fél választ, az lényegtelen a kérdésem szempontjából, hogy ki előbb és ki később.
2013. ápr. 9. 12:43
 14/19 anonim ***** válasza:
62%

ahogy egy bölcs mondta

óvakodj az olyan állattól ami egy hétig vérzik és nem pusztul el

2013. ápr. 9. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Mindkét fél választ, aztán hogy a választottja őt választja-e, megint más kérdés.
2013. ápr. 9. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:
3%

Nő választ! Ha tetszik ha nem. Ők az istenek, ők a mindenhatók! Ők akik mindenki felett álnak, a szentek...

A lényege ennek az egésznek,hogy ki az elutasító! és ki az elutasított! fél. Ki viszi vásárra a bőrét, az önbizalmát. Csak ennyi a mögöttes tartalma. Sosem a nő esik pofára, mivel a nőt szólítják! le.

Egy kifejezett elutasítás az telejsen leradíroz, tleejsen széttör idegileg!

Míg egy nő akit le se szarnak a férfiak, az még nem jelenti konkrétan azt,hogy ő nem jó, ő nem kellett.

Az még jelentheti azt is,hogy épp olyan férfiakkal van körülvéve, akik foglaltak, és ezért nem nyitnak felé például. Na ebben mi az elutasító jelleg konkrétan? Semmi! Ők nem esnek tehát pofára, nincs egyenesbe kifejezve,hogy figyelj már öreg, nem kellesz, mert nem ütöd meg a sziínvoanalat, szar vagy!

2013. ápr. 9. 17:54
 17/19 anonim ***** válasza:
20%
a nők nem állnak a férfiak felett. csak veled nem akarnak randizni. ilyen hozzáállással ne csodálkozz ezen :)
2013. ápr. 10. 11:39
 18/19 anonim ***** válasza:
16%

12

"Miért ez a jobb eset? Mi bajod van a kezdeményező csajokkal?"

Kezdeményezzen, ha tetszik neki valaki, de szerintem nem jó, hogy a szokásos férfi-nő szerepek ennyire felcserélődnek. Ezen az oldalon írt már kommentet egy olyan lány , aki mindig kezdeményez, ha tetszik neki egy fiú, viszont azt ellenzi, ha nála kezdeményeznek, mert ha valaki tetszik neki, ő úgyis rá fog hajtani. Én értékelem, ha egy lány kezdeményez nálam, de sokan vannak (ez az oldal is tükrözi), akik könnyű prédának, kevésbé értékesnek gondolják az ilyen lányokat. Az se kellemes ha például nekem egyáltalán nem tetszik, de ő bepróbálkozik. Inkább válasszon a férfi, aztán a nő eldöntheti, tetszik neki vagy nem.

2013. ápr. 10. 20:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez megin egy újabb előítéletes marhaság, ami elég gyakori, hogy mert a nő kezdeményez, máris könnyű préda, és mehet a szemetesbe. Mért kéne egy nő, egy ember értékét abból levonni, hogy mennyire könnyen vagy nehezen szerezhető meg?

Én egy két mondat után a farkamra ugrik típusú nőt is tudnék leglább annyira komolyan venni és értékelni, mint egy hónapokon át az agyát játszó, kéretős majmot, ha látom rajta hogy hozzám való, látom rajta,hogy tetszik ,aranyos, és normális.

sokan ezt a könnyen kaphatóságot összemossák a megcsalási hajlammal is. aKi könnyen jön, az könnyen is megy!

Lehet benne valami, de sokan túl paranoiázzák.

Ha elcsábítható, ha nem én vagyok a legjobb számára, akkor úgyis mindegy, menjen a fenébe, de nem? Mert szerintem igen. Nem oszt , nem szoroz tehát /nálam semmiképp/ hogy egy nő könnyen megkapható-e, negatív irányba

2013. ápr. 10. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!