Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolat alapja a jó szex, és én nem vagyok jó az ágyban, esélytelen valaha boldognak lennem?
Néztem pszichológusok előadásait, és ott is a párkapcsolat 4 legfontosabb eleme közül az egyik a jó szex. Szinte minden ember, különösen nő kiemeli ezt egy párkapcsolatban, hogy ez milyen fontos. Rengeteg nő emeli ezt ki már az ismerkedési szakaszban is, mint egy előre "utalva" az elvárásaira e téren.
Én egy nem rossz kinézetű, diplomás, sportos testalkatú srác vagyok, van humorom minden, de tudom magamról, hogy pocsék vagyok az ágyban. Görcsölök, izgulok, néha annyira parázom még be se tudom dugni normálisan a lánynak, mert azon agyalok "vajon neki is jó lesz".
Érzelmes vagyok és romantikus, nekem összehangolódás kéne, lassú tempó, de ezt a mai lányok zömétől fölöslegesen is várnám, ahogy a megértést is.
Magyarán egyszerűen esélytelen, hogy valaha normális párkapcsolatom, vagy családom lesz?
25/f
" Görcsölök, izgulok, néha annyira parázom még be se tudom dugni normálisan a lánynak, mert azon agyalok "vajon neki is jó lesz". "
Nem fogsz görcsölni, és nem fogsz izgulni, ha egy olyan intelligens nővel fogsz összejönni, aki szeret téged, oda figyel rád, és hozzád illik és akit te is nagyon fogsz szeretni, és biztonságba fogod magad érezni, és nem a teljesitményen fogsz aggódni.
Igazából én meg olyan férfit keresnék, akinek NEM a szexen jár az esze állandóan. Lehúzó és igazából érdektelen számomra az olyan férfi, aki még nem is találkozott veled 3-nál többször, de már a szex jár a fejében és még hangoztatja is. Általában itt sokallok be és közlöm, hogy nem találkozom veled többet. Persze én vagyok a rossz meg minden, de nem érdekel. Előbbre való a hülyéskedés, beszélgetés, együtt töltött idő, mint a szex. Lehúzó és igazából ha "kényszerítenek" rá, nem is megy, parázok is és még fáj is, az meg hogy naponta 1-nél többet, ki van csukva. Köszöntem szépen, én így ebből nem kérek. Nem vagyok sem frigid, sem aszexuális, csak volt borzalmasan rossz élményem. Egyszer majd talán találok olyan férfit, aki hajlandó félretenni a testiséget és arra koncentrálni, amiből egy jó és működő kapcsolat alakul ki. Utána jöhet a többi is.
25/L
Az utolsó 3 válasz elég korrekt lett és köszönöm.
Utolsó, Te meg olyan lány lehetsz, akit keresek. Nem tudom, hogy ez inkább alternatív, speciális beállítódás, de számomra ez nagyon szimpatikus.
Szia!
Sikerült?
Sikerült egy olyan lánnyal, mint a #22. válaszoló..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!