Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem merek a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merek a barátom előtt táncolni? (sztriptíz vagy bármilyen már erotikus tánc)

Figyelt kérdés
már lassan 4 éve együtt vagyunk fiatalok vagyunk de ha arra kerül a sor hogy tánc formájában izgassam fel felveszem a legszexibb ruhám megkeresem a megfelelő zenét de lebénulok csak állok előtte és nem nagyon csinálok semmit pedig jól mozgok régebben táncoltam felléptem ha buliban vagyunk se akadály a tánc de a barátomnak nem tudok segítsetek!nem mondanám hogy szégyenlős vagyok és köztünk már tabuk sincsenek!
2013. ápr. 8. 15:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szívesen!:) Majd írd meg,hogy ment:)
2013. ápr. 10. 08:26
 12/13 A kérdező kommentje:
hát van időm gyakorolni :D a párom 2,5 hét múlva jön csak haza külföldről :( de legalább van időm betanulni egy jó kis koreográfiát :P köszi mindenkinek aki válaszolt majd jelentkezem az eredménnyel :)
2013. ápr. 11. 13:03
 13/13 anonim ***** válasza:

A koreográfiát is leírhatnád és zenét is küldhetnél.:D Ugyan ezzel a problémával állok szemben csak én táncolni sem tudok.:S:D

Gondolom azóta már megvolt.:) A szembekötés az szerintem is jó ötlet.

2013. okt. 25. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!