Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember aki ki tudná elégíteni vágyaim?
A vágyaim a következők..
Tépjen meg sex közben,pofozzon meg kötözzön le,üssön meg,harapjon,fenekeljen el. Hogyan tudnám valakinek is elmondani..akivel együtt vagyok hogy szeretem a szadizmust.. és szeretem ezekben a formákban..Biztos furának nézne HEÉP :'(
Help *
ez nem normális ugye ? :(
Fura egy kicsit, mondjuk ha tőlem megkérdeznél egy ilyet, nem akadnék ki, elgondolkodnék, bár hogy belemennék-e az más kérdés.
26F
Engem ez tenne kielégülté :'(
L
Olyan ember biztos van, aki ki tudná elégíteni ezen irányú vágyaid, hiszen sokan keresik a szex extrémebb/vadabb formáit.
Ha konkrétan a jelenlegi kedveseddel szeretnéd ezt művelni, akkor nem marad más hátra, mint először óvatosan pedzegetve a témát, de valahogy kideríteni, hogy részéről működik-e.
Nyilván senki nem azzal kezdi az ismerkedést, hogy "üss meg te állat", de ha nagyon elfojtod amit szeretnél, akkor lehet, hogy nem tudnak örömet szerezni az ágyban. És az senkinek nem jó, de főleg neked nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!