Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan ember aki ki tudná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ember aki ki tudná elégíteni vágyaim?

Figyelt kérdés

A vágyaim a következők..

Tépjen meg sex közben,pofozzon meg kötözzön le,üssön meg,harapjon,fenekeljen el. Hogyan tudnám valakinek is elmondani..akivel együtt vagyok hogy szeretem a szadizmust.. és szeretem ezekben a formákban..Biztos furának nézne HEÉP :'(

2013. ápr. 8. 14:21
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Help *

ez nem normális ugye ? :(

2013. ápr. 8. 14:24
 2/20 anonim ***** válasza:
Először tudnod kéne,hogy ő hogyan viszonyul ezekhez a dolgokhoz 26L
2013. ápr. 8. 14:24
 3/20 A kérdező kommentje:
Hogyan kérdezzem meg.. hogy nyuszi.. figyelj... nem tudsz csak úgy kielégíteni hogy ha csak megütsz és megtépsz ? :/ hogy mondjam el neki ?
2013. ápr. 8. 14:26
 4/20 kolosszus22 ***** válasza:

Fura egy kicsit, mondjuk ha tőlem megkérdeznél egy ilyet, nem akadnék ki, elgondolkodnék, bár hogy belemennék-e az más kérdés.

26F

2013. ápr. 8. 14:44
 5/20 A kérdező kommentje:

Engem ez tenne kielégülté :'(

L

2013. ápr. 8. 14:48
 6/20 anonim ***** válasza:
77%

Olyan ember biztos van, aki ki tudná elégíteni ezen irányú vágyaid, hiszen sokan keresik a szex extrémebb/vadabb formáit.

Ha konkrétan a jelenlegi kedveseddel szeretnéd ezt művelni, akkor nem marad más hátra, mint először óvatosan pedzegetve a témát, de valahogy kideríteni, hogy részéről működik-e.

Nyilván senki nem azzal kezdi az ismerkedést, hogy "üss meg te állat", de ha nagyon elfojtod amit szeretnél, akkor lehet, hogy nem tudnak örömet szerezni az ágyban. És az senkinek nem jó, de főleg neked nem.

2013. ápr. 8. 14:49
 7/20 A kérdező kommentje:
Ahh... megint beizgultam a témára..és megint nincs aki teljesítse :(
2013. ápr. 8. 14:51
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem simán mondd el neki! Lehet még ő is izgatónak fogja találni. Nekem nagyon tetszene ha a párom ezt kérné tőlem!
2013. ápr. 8. 14:51
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem merném neki elmondani.. nem tudom hogyan venné a dolgot :/
2013. ápr. 8. 14:53
 10/20 anonim ***** válasza:
Hú, engem felizgatott a dolog, pedig fiú vagyok. :D
2013. ápr. 8. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!