Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam anyukamnak, hogy tetszik egy fiu, erre o elkezdett felvilagositani, hogy vigyazzak. S azt mondta, hogy csokolozastol is teherbe eshetek. Igaz ez? Szegyelek beszelni vele ilyesmirol
Figyelt kérdés
13/L2013. ápr. 8. 13:33
12/34 anonim válasza:
Szia!
Én 19 éves vagyok, sokak szerint jól tájékozott ilyen témákban. Ha kérdésed lenne nyugodtan írj!
13/34 A kérdező kommentje:
szuleim eleg regimodiak..17eves lanytesommal multkor cirkuszoltak mert elkerozott a baratjahoz eszakara.s valamit kialtoztak ,hogy az eskuvo elotti osszefekves nem helyes dolog.mondjuk felet se ertetem,hogy mirol beszelnek,de tesom eleg merges voly,hogy neki semmit nem szabad
2013. ápr. 8. 13:56
14/34 anonim válasza:
Akkor beszélgess erről a nővéreddel. Szerintem érdemes erről egy felnőtt hozzátartozóval beszélni (már amennyire egy 17 éves annak tekinthető). Biztos szívesen segít.
Minden esetre valószínűleg jobb fórum mint a szüleid.
15/34 anonim válasza:
vegyétek már észre, hogy kamu a kérdés.
16/34 A kérdező kommentje:
rossz erzes olyan helyzetbe lenni,hogy mindenki kinevet s azt hiszi,hogy "kamu" ahelyett,hogy segitene :-|
2013. ápr. 8. 14:29
17/34 anonim válasza:
azért néz ki kamu kérdésnek, mert ennyi idősen már volt biológia órád, emberi test címmel
ja és net előtt vagy, ne ide írjál, keressél
ezt, hogy csókolózástól teherbe lehet esni, ez meg szörnyű, ekkora hülyeséget is régen hallottam N
18/34 anonim válasza:
OTT a net előtted kislány, ha nem vagy teljesen fogyatékos akkor utána tudsz nézni, hogy mi hogy müködik kb öööö 3 perc alatt! Ráadásul MINDENKI aki bevette a kamudat segített neked ezek után jössz nyafogni, hogy de rossz, hogy mindenki azt hiszi hogy kamu ahelyett, hogy segítene.!!
19/34 A kérdező kommentje:
telyesen igazad van! hisz ez amit te irsz ez is nagy segitseg :) tolled ha segitseget ker valaki megmondod neki,h "bocs de menj x,y-hoz mert en nm erek ra a te kamuddal fogalkozni!"?
2013. ápr. 8. 17:15
20/34 anonim válasza:
nem csak tudatlan de unintelligens is vagy meg életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!