Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Csajotokon kívül titeket is izgat más lány látványa?
Figyelt kérdés
Ha szerelmesek vagytok a párotokba akkor is feltud izgatni titeket egy másik lány? El tudtok menni a megcsalásig?2013. ápr. 8. 07:07
11/14 anonim válasza:
Lány létemre én is megnézek más pasikat és a barátom is megnéz más csajokat de egymást szeretjük és nem hiába vagyunk együtt. Szóval nem csalnánk meg egymást.
12/14 kolosszus22 válasza:
Mindent a szemnek, semmit a kéznek (+ a brének).
13/14 anonim válasza:
Megnézem őket, mert nem vagyok vak. De különösebben nem izgatnak.
14/14 anonim válasza:
ált. hűséget fogadok, nem vakságot. tehát végignézek egy nőn. Akár fel is tud izgatni, megcsalni viszont nem tudnám a barátnőmet. Ahoz nagyon nagyon nagyon nyomós ok kéne, hogy ÉN megcsaljam. Tehát jóformán olyan nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!