Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Csajotokon kívül titeket is izgat más lány látványa?
Figyelt kérdés
Ha szerelmesek vagytok a párotokba akkor is feltud izgatni titeket egy másik lány? El tudtok menni a megcsalásig?2013. ápr. 8. 07:07
1/14 anonim válasza:
Persze hogy fel csak leszarom és nem nem tudok elmenni megcsalásig
2/14 anonim válasza:
Mrgnézni megnézek más lányt is a páromon kívül de a páromat szeretem és soha nem csalnám meg
3/14 anonim válasza:
Megnézni megnézek más lányt is a páromon kívül de a páromat szeretem és soha nem csalnám meg
4/14 anonim válasza:
Helo!
Elofordult mar, de csak mulo pillanatok ezek. Sose csalnam meg, mert nem akarom.
5/14 anonim válasza:
Mennyi normális kapcsolat van itt?El se hiszem XD XD
6/14 anonim válasza:
Amikor a fent emlitettek nem magatol ertetödöek, amikor a megcsalas lehetösege is jelen van... Nos, az nem parkapcsolat.
7/14 anonim válasza:
igen, persze
minden egészséges férfi ilyen
9/14 anonim válasza:
Engem izgat a csajok látványa, de nekem még sosem volt, és mivel rettenetesen ocsmány vagyok, így tuti nem fogok megcsalni senkit, sőt még csak nem is fogok senkiben olyan érzelmi törést okozni, hogy le kelljen feküdnie egy ilyen undormánnyal, amilyen vagyok.
10/14 anonim válasza:
Megnézni megszoktam de nem izgatnak , szeretem a páromat és soha nem csalnám meg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!