Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek nagyon szeretem?
Figyelt kérdés
Az van hogy tegnap "szakítottunk" a barátnőmmel nagyon szeretem azt mondta hogy most kis ideig ne találkozzunk.Azért szakított mert sokszor bunkó voltam vele és igaza is van csak a családi viszonyok miatt én nagyon feszült és ideges vagyok és gondolom a barátnőmre hárítottam ezeket sajnos nem kellet volna.Jövő hónapba lennénk fél évesek nagyon szeretjük egymást.De nem tudom elképzelni nélküle és egy utcába lakunk és mindig fogom látni.De tudom hogy szeret engem de azt mondta besokallt én könyörögtem neki h ne csinálja de azt mondta h most nem .Mindig is jól meg voltunk néha voltak veszekedések de nem komoly ez most nagyon rosszul esett.Fiú vagyok és nem egy érzelgős típus szóval még az olyan dologból is viccet hozok ki amiből mások nem de ez a dolog most nagyon bánt és szomorú is vagyok.De a viccelődések nagyon tetszettek a barátnőmnek.Szerintetek mit tegyek hogy vissza szerezzem?Aki tuja az írja már le fiú lány is... Köszi am 17 vagyok2009. szept. 22. 08:34
1/4 anonim 

válasza:

Ne habozz!!!!!
En is kb ebbe a fazaba voltam!!!!!!!
Most pedig banom h nem ugy csinaltam ahogy most neked tanacsolom!!!!!!!!
Trats ki mellete es mondd meg neki h nagyon szereted es h fontos a szamodra!!!!!!!
Hagyd h bekeljen meg 1 kicsit es aztan hajcs bele!!
Mutasd meg neki h te komolyan gondolod az egeszet!!!!!
Hidd el nem fogod megbanni!!!!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Hát de mennyit várjak 1 hetet ??1honapot vagy mennyit ??1 hónapot biztos h nem bírnák ki :(
2009. szept. 22. 16:56
3/4 anonim 

válasza:

Meg ezt a hetet bird ki!!!
Aztan tenyleg tedd oda magad es beszelj vele!!!!!
Minnel tobbet halasztod annal messzib fog tavolodni toled!!!!!!
De ha lehet ne rohand le eloszor csak beszeljetek meg!!!!!!
4/4 anonim válasza:
max. 1 hetet várj. utána kezdj el neki megint udvarolni, vigyél virágot, hívd el randira stb. tegyél ki magadért, ha tényleg fontos ez a lány. ha kell alázkodj meg - persze normális kereteken belül. ha látja rajta h bármire képes lennél érte megbocsájt :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!