Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gaz? :\\

Figyelt kérdés

még nem csokoloztam es meg baratnom sem volt sztetek gaz? ha lesz 1x baratnom mi lesz a velemenye?

21f

2009. szept. 22. 01:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek sose lesz értelme. Szerinted gáz? Ez a lényeg. Ha szerinted az, akkor más is gondolja majd, mert látja, hogy érzed magad miatta. Egyébként nem gáz. A lényeg az ok. Talán ki kell nyílnod, vagy problémád van valamivel... Mivel? Inkább ezt írd le és kérdezz azzal kapcsolatban.
2009. szept. 22. 01:36
 2/7 A kérdező kommentje:
igazabol az van hogy ha mondjuk uj tarsasagba munka vagy suli uj helyre kerulok mindenki beszel vkivel meg jol elvannak de en nemtudok mit mondani csak halkan halgatok, de akiket regebb ota ismernek azokkal jol elvok es ott be nem all a szam :D
2009. szept. 22. 02:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Erre 1 jó motivációs módszer az h fogadj:D Valamelyik haveroddal, abban, hogy mondjuk 1 hónapon belül szerzel:D, és akkor már muszáj leszel valamit csinálni.
2009. szept. 22. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

Előző vok, írok mást is, mert látom hasonló cipőben jársz mint én:(... Na szoval első válaszolónak igaza van csak akkor gáz, ha TE úgy gondolod(én magamról úgy gondolom h gáz, szoval valamit tennem kell) . Nálad is az a baj mint nálam 100%ig biztos vagyok benne, mégpedig:ÖNBIZALOM HIÁNY na igen ez ellen nehéz tenni. Nemrég én és a puncimágnes haverom sétálunk az úton pesten, ő meg persze azt nézi, hogy melyik csajjal tud szemezni meg stb..., az egy dolog, hogy nála ez az arány 90%(már megkérdeztük párszor tőle mi a f.sz van rajta)....De múltkor ő mondja nekem, ez bizony engem nézett...Én meg mondom lehet, de én nem vettem észre... (na látod , sok a véletlen...lehet van kismillió csaj akinek pont bejönnél csak nem veszed észre láss is ne csak nézz) Én speciel amióta "jobban látok":D veszem észre, hogy engem is meg-meg néznek a csajok, de ilyenkor jön a másik probléma, hogy menjek oda hozzá? Ahogy kiolvasom a szavaidból, ez neked se megy. De mostanában ez ellen is próbálok tenni ( [link] ) Van ez a cím, itt találsz pár jó dumát, meg videót is ...Hát nem tudom hogy hogy vállnak be(állítólag nagyon, fórumba benézel ott még több cucc van) , még nem próbáltam, de rajta vagyok a szeren, és nemsokára tesztelem:D Most így kapásból ennyit tudtam mondani:D

20F

2009. szept. 22. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Szija:)

Ez egyáltalán nem gáz;)

21 éves vagy, még nagyon fiatal...nem maradtál le semmiről:)

Amúgy olvastam, hogy új társaságban nehezen nyílsz meg és nehezen sikerül beszélgetned másokkal...na hát ez dettó én:Dén is ha új helyre, új emberek közé kerülöm, vhogy leblokkolok...meg ugy érzem h senkinek sem vagyok szimpi:(

Egyébként biztosan lesz bnőd...mindenkinek meg van a párja valahol, és h mi lesz a véleménye arról, hogy nem volt még senkid és nemis csókolóztál?Ha igazán szeret, ez nem fogja zavarni:)

Ha tetszik egy lány, próbálj vele úgy beszélgetni mint ha egy régi barátod lenne...legyél vele kedves, de ne rámenős:)

Úgyhogy semmi gáz, ne aggódj:)

2009. szept. 23. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
jajj és 18/L voltam:)
2009. szept. 23. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak akkro gáz ha te gondolod hogy gáz..ha gondolod h nem gáz akkor nem gáz...viszont én adok egy jobb oldalt..

www.spielhozni.hu ez szerintemsokkalhasznosabbmint a csajozás.

AHhoz hogy ne éegyen teljesen értelmetlen járni valakivel ahhoz

1. Kell, hogy legyen kedved hozzá

2. Kell, hogy legyen időd és energiád

3. A kiválasztott feleljen meg a te elvárásaidnak és a feltételeidnek (és persze te is az övének)

Ha az egyik hiányzik a 3 ból akkor szeirntem ne is menj bele a kapcsolatba.

És ha még minidg nincs kedved hozzá (ahogy én) akkor nem gáz egyáltalán.

2009. szept. 28. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!