Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz? :\\
még nem csokoloztam es meg baratnom sem volt sztetek gaz? ha lesz 1x baratnom mi lesz a velemenye?
21f

Előző vok, írok mást is, mert látom hasonló cipőben jársz mint én:(... Na szoval első válaszolónak igaza van csak akkor gáz, ha TE úgy gondolod(én magamról úgy gondolom h gáz, szoval valamit tennem kell) . Nálad is az a baj mint nálam 100%ig biztos vagyok benne, mégpedig:ÖNBIZALOM HIÁNY na igen ez ellen nehéz tenni. Nemrég én és a puncimágnes haverom sétálunk az úton pesten, ő meg persze azt nézi, hogy melyik csajjal tud szemezni meg stb..., az egy dolog, hogy nála ez az arány 90%(már megkérdeztük párszor tőle mi a f.sz van rajta)....De múltkor ő mondja nekem, ez bizony engem nézett...Én meg mondom lehet, de én nem vettem észre... (na látod , sok a véletlen...lehet van kismillió csaj akinek pont bejönnél csak nem veszed észre láss is ne csak nézz) Én speciel amióta "jobban látok":D veszem észre, hogy engem is meg-meg néznek a csajok, de ilyenkor jön a másik probléma, hogy menjek oda hozzá? Ahogy kiolvasom a szavaidból, ez neked se megy. De mostanában ez ellen is próbálok tenni ( [link] ) Van ez a cím, itt találsz pár jó dumát, meg videót is ...Hát nem tudom hogy hogy vállnak be(állítólag nagyon, fórumba benézel ott még több cucc van) , még nem próbáltam, de rajta vagyok a szeren, és nemsokára tesztelem:D Most így kapásból ennyit tudtam mondani:D
20F

Szija:)
Ez egyáltalán nem gáz;)
21 éves vagy, még nagyon fiatal...nem maradtál le semmiről:)
Amúgy olvastam, hogy új társaságban nehezen nyílsz meg és nehezen sikerül beszélgetned másokkal...na hát ez dettó én:Dén is ha új helyre, új emberek közé kerülöm, vhogy leblokkolok...meg ugy érzem h senkinek sem vagyok szimpi:(
Egyébként biztosan lesz bnőd...mindenkinek meg van a párja valahol, és h mi lesz a véleménye arról, hogy nem volt még senkid és nemis csókolóztál?Ha igazán szeret, ez nem fogja zavarni:)
Ha tetszik egy lány, próbálj vele úgy beszélgetni mint ha egy régi barátod lenne...legyél vele kedves, de ne rámenős:)
Úgyhogy semmi gáz, ne aggódj:)

Csak akkro gáz ha te gondolod hogy gáz..ha gondolod h nem gáz akkor nem gáz...viszont én adok egy jobb oldalt..
www.spielhozni.hu ez szerintemsokkalhasznosabbmint a csajozás.
AHhoz hogy ne éegyen teljesen értelmetlen járni valakivel ahhoz
1. Kell, hogy legyen kedved hozzá
2. Kell, hogy legyen időd és energiád
3. A kiválasztott feleljen meg a te elvárásaidnak és a feltételeidnek (és persze te is az övének)
Ha az egyik hiányzik a 3 ból akkor szeirntem ne is menj bele a kapcsolatba.
És ha még minidg nincs kedved hozzá (ahogy én) akkor nem gáz egyáltalán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!