Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz velem/velünk középisko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz velem/velünk középiskola után?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy ebben az évben érettségizek. A párommal nemsokára 2 éve vagyunk együtt, osztálytársak. Nagyon jól megvagyunk, imádjuk egymást, jól kijövünk. :)

Csak attól félek, hogy mi lesz majd a középiskola után.. Lassan vége a felhőtlen diákéveknek.. Ha minden jól megy, akkor én főiskolára megyek, viszont ő okj-s képzésre fog menni és közben dolgozni fog.. Sajnos más-más városban leszünk.. És nagyon félek, hogy ez miatt majd tönkre megy a kapcsolatunk. :( Igazság szerint most sem egy városban lakunk, de kb 20 perc az út busszal.

Eddig nagyon össze voltunk nőve, és most kicsit kezdjük magunkat hozzá szokatni, hogy nem mindig tudunk majd együtt lenni.. Mert eddig volt egy időszak amikor szinte együtt laktunk. De nagyon jól kijöttünk és nem unjuk egymást, inkább, egyre jobban szeretjük egymást. Még így is nagyon hiányzik, nem hogy majd később.. El sem merem gondolni mennyire rossz lesz majd.. :(

Esetleg volt/van már valaki ilyen cipőben? Mennyire működhet így egy kapcsolat?

Nem szeretném elveszíteni.. Igaz fiatalok vagyunk még, de ő tényleg nem az az átlag-fiú.

én 19/L ő 19/F

2013. ápr. 7. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
20 perc busz? jaj szegény...én 3 órát vonatozok és 2 km-t gyalogolok, hogy a barátnőmmel lehessek
2013. ápr. 7. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
17 éves korom óta
2013. ápr. 7. 20:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Neeem, ezzel semmi gond nincs. Csak később sokkal messzebb leszünk egymástól :(
2013. ápr. 7. 20:54
 4/9 The Other ***** válasza:
A gimis szerelmek nem szoktak örökké tartani. Amúgy a gólya lányok 70%-a (meglátásom szerint) már az első félévben szakít az addigi barátjával, mert a főiskolán/egyetemen hirtelen rengeteg sok "új lehetőség" nyílik meg nekik...
2013. ápr. 7. 20:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Persze igen, ezzel tisztában vagyok, ugyebár semmi sem tarthat örökké. De nem lehetetlen. :)

Hát, jelenleg olyan suliba járok ahol a diákok 90%-a fiúkból áll, de én egyre sem nézek rá, mert nem érdekelnek szerelmileg. :)

2013. ápr. 7. 21:00
 6/9 The Other ***** válasza:

#5-höz: De azt ne feledd, hogy gimnáziumban a lányok általában a felsőbb évesek/évfolyamtársak közül válogatnak. És a végére ők lesznek legfelül és "kicsikkel" nem akarnak kavarni, míg az évfolyamtársakat már 4 éve ismerik, így semmi újdonság nincs bennük. Ezért nem nehéz nem kísértésbe esni.

Viszont amikor megint "friss hús" leszel, akkor hirtelen rengeteg új csoporttárs, évfolyamtárs és még több felsőbb éves lesz, akik biztosan tudnak pár olyan "trükköt", amit az aktuális párod nem tud. Arról nem is szólva, hogy fiúk helyett férfiak is fel fognak lépni a színen.

2013. ápr. 7. 21:05
 7/9 A kérdező kommentje:

Hááát, az igaz hogy az 1. évemben idősebb fiúk szerelmi társaságát kerestem.

Párommal osztálytársak vagyunk, bár 1 év korkülönbség van, ő évvesztes, de ez nem sokat számít. :)

Igyekszem tenni azellen hogy elveszítsem Őt. :( Persze igen, új környezet, mindenki új lesz.. Illetve ő is egy új közösségbe fog csöppenni.

Nemtudni mit hoz a jövő, de ha rajtam múlik nem fogok félrekacsintgatni. :)

Bár még az sem 100%-os, hogy főiskolára megyek.

2013. ápr. 7. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Szegény.... Én 51 km-re lakom a páromtól csak hétvégenként találkozhatunk, mert ő dolgozik én meg suliba járok... Van, hogy 2 hétig nem látom. És lám... 5 éve együtt vagyunk... Ha egy kapcsolat erős, akkor kibírja. 14 éves korom óta vagyunk együtt...

Sok sikert az erettsegihez !

l/19

2013. ápr. 7. 22:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Igen, én is igyekszem kitartani párom mellett és ő is mellettem, még akkor is ha ez nehéz időszak lesz számunkra. :) Csak annyira rossz érzés, hogy eddig mennyire össze voltunk nőve, most pedig sokat leszünk külön. :(

Legyetek együtt még sokáig :)

2013. ápr. 8. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!