Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől van az, hogy ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van az, hogy ha a pasi oda van értem érdeklődik irántam, akkor nem érdekel annyira? De ha nem teszi, akkor egyből felhívja magára a figyelmemet?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 7. 20:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
mert nem szeretjük a "pincsiket", kell az izgalom, a kihívás, legalábbis nálam így működik. Bár azért megvan a közép út is
2013. ápr. 8. 03:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Azzal foglalkozom,aki velem is foglalkozik.De ha túl kedves és ragaszkodó,akkor nem olyan izgalmas,mint amikor távolságtartó.Nem értem magamat sem.
2013. ápr. 8. 11:09
 13/18 anonim ***** válasza:
a 10-esnél a pont, csak a kislányok szeretik ezeket a játékokat
2013. ápr. 8. 14:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Volt már komoly kapcsolatom nem is egy.
2013. ápr. 8. 16:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Komoly vagy érzelmileg komoly? Nem mindegy.
2013. ápr. 8. 17:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Úgy éreztem akkor,hogy érzelmileg.De mióta megismertem az illetőt,akiről szó van,teljesen másképpen érzem.
2013. ápr. 8. 18:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Na látod...

Ha majd lesz egy csomó fontos cél az életedben, amikért szenvedélyesen rajongsz, amiben te akarsz a világelső lenni, akkor a pasid nem azért fog kelleni hogy még érte is harcolj, hanem azért hogy legyen aki "biztosan" ott van melletted.

A fiúknál is így van, amelyik nő lesz*r azért hajtunk. Van aki egész életében ezt csinálja, de van aki felnő érzelmileg és "megnyugszik". Sajnos nem tudom részletesebben leírni, de ez a lényeg.

2013. ápr. 9. 18:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Értem,és köszönöm!
2013. ápr. 10. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!