Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy csodaszép lánnyal, pedig ronda vagyok! Most mihez kezdjek? (nem túl hosszú)
104kg vagyok. Az osztályomba félévkor érezett egy új lány. 9edikesek vagyunk, de még a 12edikesek is bejöttek a termünkbe, a szünetben, hogy ezzel a lánnyal beszélgessenek.
Nem vagyok nyomi, vagy ilyesmi de még egy csajom se volt, és azt hittem nem is lesz. Az osztálytársaim az öltözőben gyakran beszéltek erről a lányról, hogy hogy megdugnák, meg ilyesmi, én meg arra gondoltam, hogy szegénynek, hogy ilyen szép, majdnem olyan rossz mint nekem hogy ilyen ronda vagyok.
A lényeg hogy ez a lány most összejött velem, (amit én még mindig nem tudok elhinni)és mindenki irigy rám, mert ha megyünk kézenfogva a folyosón, érzem hogy mindenki bámul minket. Mit csináljak hogy ne érezzem magam pocsékul ezek miatt?
Mindig azon gondolkozom, hogy mit szerethet rajtam . Vajon mit?
Ezek tényleg bunkók :( Sajnálom. Mást nem tudsz tenni mint nem foglalkozni velük ahogy a barátnőd is mondta.
Nem tudom milyen magas vagy, de a szíved és az egészséged érdekében nem ártana ha elkezdenél mozogni párszor hetente. Akár a barátnőddel együtt is, már az is egy közös program :)
ne foglalkozz velük..
ne alacsonyodj le hülyék szintjére.
,,ne foglalkozz velük..
ne alacsonyodj le hülyék szintjére."
Na ez a leghülyébb tanács amit hallottam. Onnan tudom mert tapasztaltam sajnos. Igenis állj ki magadért, és a barátnődért! Nem fognak leállni, ha azt látják megtehetik ezt veled. Én nő vagyok ugyan, de azt tettem, amit az előző tanácsolt. Ennek az lett a vége, hogy az iskola éveim alatt végig engem szekáltak. Szörnyű volt! Szó nélkül tűrtem, de rosszul tettem.
27N
utolsó:
edzések után fehérje turmix és hamarabb feljönnek az izmok.
ezt nőként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!