Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megtetszett egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megtetszett egy lány, és tökéletesen megértjük egymást, de 150 centi. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Én sem vagyok magas pasiban, átlagos, 180 centi. De ezt a 30 centit elég jelentős különbségnek érzem, 150 centi picit kevés.

Amúgy a lány tökéletes nekem arcra, gondolkodásmódra és stílusra is.

Ne legyen gond a magasság ha minden más stimmel?

2013. ápr. 7. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
3-as, a csajt igen, amikor a torkáig ér valami és alulról közelítve... :D xD
2013. ápr. 7. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Én 160 centi vagyok, a párom 192 magas, 5 éve élünk együtt. Hülye aki centire megy.
2013. ápr. 7. 14:22
 13/16 anonim ***** válasza:

"Amúgy a lány tökéletes nekem arcra, gondolkodásmódra és stílusra is. "

Igen, de gondolj bele a kiszemelt hölgy még 21 éves koráig nőni fog. Lehet hogy most bejön az óvodás kisugárzása, de mi történik ha felnő?

2013. ápr. 7. 14:34
 14/16 anonim válasza:
Szerintem a magasság egyáltalán nem számít, főleg, hogyha minden más stimmel! Emiatt ne szalaszd el :)
2013. ápr. 7. 17:58
 15/16 anonim ***** válasza:
barátom 186 cm, én 164. semmiben nem akadályoz minket az a 22 cm különbség. sőt. imádom hogy ilyen magas, jó hozzábújni nagyon :)
2013. ápr. 7. 22:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Add nekem.
2013. ápr. 8. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!