Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon az exe posztjait, képeit like-olja. Engem ez zavar. Szerintetek hülyeség emiatt vitatkozni?
Nem kértem, hogy törölje le őket. Az exe néha lájkolja egyik másik posztját de ennyi belefér. Jobban idegesitenek azok a ribik akik "másznak rá" annak ellenére, hogy kint van neki, kapcsolatban van velem. Az aztán őket nem érdekli attól még nyomulnak, próbálkoznak, flörtölnek. A párom meg olyan mulya, hogy nem küldi el őket a fenébe hanem még adja alájuk a lovat..
Ha nem tiltja le őket előveszem a hisztis oldalamat.
Én képtelen lennék veled lenni, kérdező. Azt gondolom, hogy az első ilyen megnyilvánulásnál elzavarnálak.
Egyszer kirúgtam egy csajt a kialakulóban lévő kapcsolatból, mert míg magára hagytam beleolvasott a mailjeimbe és elkezdte nézegetni a telefonomat és kérdőre vont, hogy mi az a sok nő benne.
Számomra elképzelhetetlen, hogy valaki beleszóljon abba, hogy én kivel, mikor, mit csinálok. Ha nem tetszik, szálljon ki az életemből és kész.
"Az ex számomra a legveszélyesebb rivális. Főleg miután tudom, hogy 4x kezdték újra és még az aktuális barátnője mellett is összejártak kefélni."
Minek összejönni egy ilyen gerinctelen csávóval...? Női logika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!