Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka? összeöltözés - részletek lent!
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben megfigyeltem hogy a párommal (17/L) többször összeöltözünk. Ma például mindkettőnkön fekete cipő volt, rajta zöld nadrág, fekete felső, rajtam fekete nadrág, zöld póló. Úgy néztünk ki mintha testvérek lennénk és eléggé nyomasztó volt így végigmenni az utcán. Szerintetek ennek mi lehet az oka? Ennyire egy hullámhosszon lennénk?! Ebből lehet arra következtetni, hogy mennyi ideig leszünk együtt? Szerintetek sokáig? (Nem szoktunk veszekedni...)2009. szept. 21. 20:30
1/8 anonim 

válasza:

megesik az ilyesmi:D ugyanaz az ízlésetek:D ennyi:)
2/8 anonim 

válasza:

Örülj neki,hogy ugyanaz az ízlésetek :) Szerintem egyáltalán nem ciki,lehet hogy másnak fel sem tűnt,csak te görcsölsz rajta :)
3/8 anonim 

válasza:

Egy az ízlésetek. Velünk is fordult már elő, hogy egymáshoz öltöztünk. Ebből még nem tudok arra következtetni meddig fog tartani a kapcsolatom vele. 29/N.
4/8 anonim 

válasza:

szerintem ti egymáshoz valóak vagytok, én meg a párom ki találjuk egymás gondolatait, ez például rémisztő, ha fel akarom hivni az ő tudta nélkül, akkor már a kezében van a telefon és ő akar engem hivni, meg egyszerre mondunk ki dolgokat, pedig még csak 2 és fél hónapja vagyunk együtt, szóval szerintem becsüljétek meg egymást és ne engedjétek el egymást.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszotokat, lehet én reagáltam kicsit túl, de olyan érzés volt mintha mindenki minket nézne, hogy: "jaj istenem ezek meg melyik bolygóról jöttek?!"
2009. szept. 21. 20:43
6/8 anonim 

válasza:

szia. mi egy éve vagyunk együtt a barátommal, és velünk is sokszor megesik ez h összeöltözünk, vagy amit itt írtak, h fel akarom hívni, és amikor a kezembe veszem a telefont ő akkor hív. vagy írok épp smst neki és akkor kapok tőle egyet még mielőtt én elküldeném:) vagy ugyanazt akarjuk mondani egyszerre vagy ugyanarra gondolunk egyszerre ááá ezek olyan jó dolgok szerintem :) szval engem egyáltalán nem zavar nekem ez nagyon tetszik, mert úgy érzem nagyon közel állunk egymáshoz. l/16
7/8 anonim 

válasza:

Ogen, ez iszonyat nyomasztó dolog. Fú mint a tesók, még azt hiszik nyomik vagytok.
Ennek az az oka, hogy te 17 éves vagy és szőke, aki ilyeneken aggódik. Valszeg már nem maradtok sokáig együtt, mert ezt mondták a tarott kártyáim. Ez van, most kezdhetsz új pasi után nézni, aki lehetőleg rocker legyen, mert róla mindíg tudod, hogy feketében fog megjelenni.
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem kicsit túlreagálod, egy az ízlésetek, ennyi. Mi is sokszor megérezzük egymás gondolatait, de nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget, összeszoktunk, szeretjük egymást, van egy beállt életritmusunk, valószínűleg ezért hívjuk egymást egyszerre például. A veszekedésről meg annyit, hogy ennyiből nem állapítható meg, hogy összepasszoltok-e, és hogy mennyi ideig lesztek együtt... Ez butaság. Mondjuk vita és veszekedés között van különbség, de én nem tudnám elképzelni az életemet vita nélkül, szerintem olyan nincs, hogy egy kapcsolatban mindig MINDENBEN megegyeznek. Mi sokat vitázunk (de nem veszekedünk!), mégis harmonikus a kapcsolatunk, már elég régóta, és nem biztos, hogy egy kívülálló ugyanezt jósolta volna meg másfél évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!