Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itélik el egyes nők azt a férfit, akinek 30 év felett sincs gyereke?
Elitélik?! Hmmm...
Ha igen, akkor engem is el lehet itélni hölgyeim.
Szerintem nem ítélik el,ez magánügy.
Egyre több 30 éven felüli hölgynek még nincs gyermeke,én se ítélem el őket.Szintén magánügy.
Van aki soha nem akar gyermeket az is az Ő dolga.
Mi van?..Bakker de megszaporodtak ezek az elítélő emberek itt a GYAKon, szegény sok sok ember mindenki elvan ítélve a legkülönfélébb dolgok miatt..
Szörnyű lehet amikor a képükbe mondják, mennyire elítélik őket és társaik MERT HÁT UGYE így van vagy nem? Mármint biztos nem csak ide jön random x ember hogy őt elítélik ami igazából 1 ember vagy igazából fogalmas sincs de ő így érzi.. na szóval hagyjuk már ez így tök logikátlan lenne.
30+-os nő vagyok, soha senkitől nem hallottam, h elítélte volna az ilyen férfiakat. Nekem sincs gyerekem, szóval lehet kövezni.
Különféle okok vezethetnek ide mindkét nemnél, akár egészségügyiek is, hiába szeretne. És lehet, h amikor megkérdezik az illetőt, h "miért nincs, nem akar?" akkor marhán megforgatják a kést benne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!