Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom arra kért, hogy töröljem az exem még a közösségi oldalon is az ismerősök közül?
Figyelt kérdés
Nagyon hisztizett, mikor megtudta,hogy váltottam vele két szót.
Most azt mondja hozzá se szóljak,és töröljem az ismerősök közül, mert irritálja,és kivan rá nagyon.
2013. ápr. 7. 01:04
11/18 A kérdező kommentje:
bocs, utolsó előtti*
2013. ápr. 7. 01:11
12/18 anonim válasza:
Nem, nem rád írtam, hogy beteges, hanem a barátod féltékenységére! :D
14/18 A kérdező kommentje:
én meg nem neked szántam azt a kommentet:))
2013. ápr. 7. 01:16
15/18 A kérdező kommentje:
letiltom, nincs mit csináljak, mert akkor megint baja lesz.
2013. ápr. 7. 01:17
16/18 Christian Death válasza:
Letiltani azonnal, ha vege a kapcsolatnak minek vele a kapcsolat szomoru napokra? Aztan majd az exed lassan becsempészi a lompost, végül meg majd 2 szék közé esel.
17/18 anonim válasza:
Ez megint embere válogatja. Van olyan "exem", akivel 8 éve
tartom a kapcsolatot. Átment a dolog igazi barátságba.
Ha most egy csaj azt mondaná, hogy töröljem le, kb körbe-
röhögném. Tanuljon már meg bízni, az, hogy beszélek vele,
SEMMIT nem jelent. Főleg, mivel már családja van, gyereke,
külső ember is láthatja, hogy nem "visszamegyek megdugni"
jellegű a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!