Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adele Jonas kérdése:
Beleszerettem egy börtönviselt férfibe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A közösség amiben élek nem hajlandó elfogadni hogy egy börtönben ülö férfit szeretek. Bár júliusban szabadul, félek, hogy ezek a negatív ítéletek megmérgezhetik a kapcsolatunkat. Mit tegyek?2013. ápr. 7. 01:02
11/13 The Other válasza:
Valaki hozzáértő javítson ki, de a gyermektartás nem fizetése, ha jól tudom polgári peres dolog és nem lehet miatta börtönbe kerülni. Több tízezer férfi nem fizet gyerektartást, és életemben nem hallottam olyat, hogy valaki emiatt börtönbe kerüljön. (Nincs "adósok börtöne"!)
Szóval 99%, hogy más van a dologban ("jobb" esetben gazdasági bűncselekmény pl. adócsalás), rosszabb esetben fizikai kényszerrel próbált valamit elérni például az exénél...
12/13 A kérdező kommentje:
de ha az állam megelölegezi a felperesnek a pénzt az már államadósság melynek nemkifizetése elzárást eresményez. így már azért más igaz?
2013. ápr. 7. 15:23
13/13 anonim válasza:
Költözzetek el egy olyan helyre ahol nem ismer titeket senki,és nem tudnak erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!