Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedtetek meg a párotokkal? Egyből szimpatikus volt?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 00:00
1 2
 11/18 Adele Jonas válasza:
én az elsö barátommal egy vad bulin ismerkedtem meg. másnap nem is emlékeztem rá. csak észre vettem hogy van egy kép a telefonomban egy srácról aki pirosat hányt és egy k. laci nevü névjegy. felhívtam, taliztunk és 2,5 boldog évet töltöttünk együtt. :D
2013. ápr. 7. 00:52
 12/18 anonim ***** válasza:

1,5 éve vagyok a barátommal.

Legjobb barátnőmnek volt a szülinapi bulija,ott találkoztunk.Nem,nem volt szimpatikus,nagyképűnek tűnt.Utána 2-3 hónapig minden nap beszéltünk facebook-on,meg hétvégente bulikban találkoztunk,és kiderült hogy nem is olyan mint amilyennek én elképzeltem.:)

2013. ápr. 7. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyen, közös ismerősök által. Először nem volt szimpatikus, amikor megláttam rögtön az jutott eszembe, hogy "Na már megint egy jóképű, agyatlan tuskó.." Aztán kiderült, hogy hatalmasat tévedtem :)
2013. ápr. 19. 17:45
 14/18 anonim válasza:

Nem volt valami szimpatikus. Mégis valamiért már az első iskolanapon lekértük egymás telefonszámát. Nem fordítottam különösebb figyelmet rá, mert alakulóban volt egy másik. De ekkor 'megismertem azt a másikat', aki az akkori padtársam is volt, így új ülőhelyet keresve a 'sors keze' mellé ültetett. Ettől a perctől kezdve a kisebb-nagyobb hullámvölgyeket leszámítva legjobb barátok voltunk. Ez 2 évig tartott. Végül vette VÉGRE a bátorságát és lépett. 1 éve vagyunk együtt és minden tökéletes :)

L/18

2013. ápr. 19. 17:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Szintén neten, társkeresőn. Levelek alapján szimpi volt, de külsőre nem igazán jött be mégis adtam neki egy esélyt. Érdemes volt. Életem legnagyobb szerelmét ismertem meg személyében. Sajnos pár hónapja vége lett. Sosem fogom elfelejteni és életem végéig szeretni fogom.
2013. ápr. 19. 17:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Balatonon. Szimpatikus volt, bár elsőre nem úgy, mint férfi hanem mint ember. :D Később fordult a kocka, és már nagyon is férfiként "szimpatizálunk" immár 3 éve. :)

22L

2013. ápr. 19. 18:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Leírtam párszor, ezért most inkább bemásolom, bocs, ha már olvastad.

Én 5 éve ismertem meg a párom egy erdőben baráti bográcsozós összejövetelen. Őszintén úgy éreztem nincs esélye nálam bár éreztem vonzalmat felé nem tudtam elképzelni őt a páromnak. Egyből feltűnt, hogy tetszem neki, bár ez nem volt meglepő, akkoriban elég sok pasi csapta nekem a szelet. Annyira zavarban volt, mikor először meghívott ásványvízre, elfelejtette, hogy nincs nála pénz. Mikor haza akart kísérni, nem találta meg a kabátja jegyét és nem akarták kiadni a ruhatárolóból. Majd a telefonjába egy mosoly jelet írt, mert elfelejtette a nevem, de nem merte bevallani, vagy megkérdezni. :D

A legjobb haverjai egyből le is próbálták beszélni rólam, miszerint hülye p.csa vagyok, vagy hogy dugjon meg és felejtsen el. Legbelül viszont egy összetört szívű lány voltam, aki nem akart senkit, és félt egy újabb kapcsolattól, de könnyűvérű sosem voltam. Tiszta lapokkal játszottam, megmondtam, nem akarok tőle többet barátságnál, ő viszont kitartóan, ostromolt, elvitt tanítani vezetni, kirándulni, strandolni. Mindennap órák hosszat beszéltünk msnen. Aztán 2 hónap után elég volt neki, bevallotta, hogy megőrül a ténytől, hogy nem lehetek az övé, és többet nem akar velem találkozni. A szívem szakadt meg akkor, bár nem tettem semmit, éltem tovább az életem. 1 hónappal később futottunk össze véletlenül egy szórakozóhelyen. Szerelmet vallott, azóta együtt vagyunk, és nagy a boldogság. :)

27N

2013. ápr. 19. 20:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Munkahelyen ismerkedtünk meg, és meg sem gondoltam volna, hogy mi egyszer szerelmesek leszünk egymásba. Külsőre nem volt az esetem, nem vonzott mint férfi. Annyira lehengerlő volt a humora, kellemes a hangja, kedves, normális, jó gondolkodású, hogy ezek miatt kezdtem el vonzódni hozzá :) Egy idő után éreztük, hogy van valami összhang közöttünk és ezt a többi munkatárs is észrevette :)Lassan egy éve vagyunk együtt, és igazából jó érzéssel tölt el, hogy nem egy tipikus szépfiút választottam, aki esetleg hajlamos flörtölni, vagy sok csaj bukik rá.

A lényeg, hogy nagyon szeretjük egymást! :)

25L

2013. ápr. 19. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!