Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 27 éves, majdnem minden nap füvezik és nincs olyan nap, hogy legalább egy két sört ne inna meg. Normális ez?
Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, de ő csak azt mondja erre, hogy fiatal..2013. ápr. 6. 22:08
11/24 A kérdező kommentje:
nem.. ez már baromira nem fér bele.. azért nem idegeskednék ha félévente elszívna egy füvescigit, meg néha elmenne berugni a haverokkal.. de az, hogy szinte minden nap ezt csinálja, baromi kiábrándító.
2013. ápr. 6. 22:14
12/24 anonim válasza:
Nem, de te meg hülye vagy, hogy elviseled ezt.
13/24 anonim válasza:
Hagyd ott amég nem késő! Vagy Téged is magával "ránt" vagy egyre rosszabb lesz ez az egész..
14/24 anonim válasza:
Ez nem normális.
néha-néha se fér bele, mert a lejtőn elindulni érdekesnek tűnik ugyan, csak aztán már nem nagyon lehet megállni.
15/24 anonim válasza:
A fü neg az alkohol semlegesiti egymást. Semmi gond .
16/24 anonim válasza:
Én apám is megiszik egy-két sört esténként. És?
A marihuána meg semmivel sem károsabb, mint a sima cigi. Nyilván vannak negatív hatásai, de igazából nem egy orvostudományban hasznos hatását is feljegyezték már, szóval engem nem érdekel, ha valaki füvezik. Ha valaki napi szinten cigizik, sokkal károsabb, mintha alkalmanként elszív egy füvet. És itt jön be a problémád: A napi szint valóban erős, és ártalmas, de ennyi erővel a láncdohányzás és a mindennapos alkohol (és nem kis ártatlan sör) elfogyasztása is.Én a füves témáról beszélnék vele, hogy csökkentse le, mondd neki, hogy büdös tőle vagy valami.
18/24 anonim válasza:
Mit esztek ilyen trógereken? :D
19/24 anonim válasza:
Istenem ezt a sok erkölcsi huszárt, komolyan :D
20/24 kolosszus22 válasza:
Sajna jobb már nem lesz, sok gyökér jön azzal, hogy a fűre nem lehet rá szokni, de bizony lehet! Egyik haver leépülését végignéztem így jó pár éve. Ő már fűvel kelt, fűvel feküdt a végén, el sem tudott aludni, ha lefekvés előtt nem pörkölt el "vicces" cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!