Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mitől van? Haggyam békén, vagy próbáljak
meg még közelebb kerülni hozzá, hátha van még esély?
Figyelt kérdés
Az egész 5 hónappal ezelőtt kezdődött.Volt egy srác,akivel az egyik buliban összekavarodtunk.Utána a következő pár hétvégét együtt töltöttük,és minden nap rámírt msn-en.Ez addig volt,míg egyszercsak fel nem mentem hozzá,akkor majdnem lefeküdtünk,csak történt vele gy kis baleset nem állt fel neki.Innentől kezdve minden megváltozott.Nem csak h nem írt rám,elkezdett más lányokkal kavarni.Én ekkor teljesen össezavarodtam és nagyon sokat hisztiztem féltékenykedtem,mert idő közben teljesen beleszerettem.Május óta tartott az h hiába tudtunk elbeszélgetni msn-en,és tisztáztuk a dolgokat hétvégente mindig összevesztünk.És ez így ment hónapok óta.De 2 hete valami megváltozott.Teljesen őszinte volt velem,olyan dolgokat elmondott amiket a barátjainak sem.Pl h csak kétszer volt szexuális élménye,de a második nem igazán volt tekinthető annak,mert a csaj miután elkezdték aztmondta h hagyják abba.Hozzátartozik a dolgokhoz az is h a barátai engem nem nagyon bírtak,de én megtettem az első lépést és mindenkivel tisztáztam mindent.Most hétvégén elkezdtünk kettesben beszélgetni a sráccal,miből smárolás lett.Majd egyszercsak hívta az egyik barátja és onnantól kezdve,aztmondta h ez volt az utolsó h mi összekavarodtunk.Utána még beszélgettünk egy kicsit.(tudni kell h eddig elég igénytelen és csúnya csajokkal állt,leén nem tartom magamat se különösebben szépnek,de legalább igényes vagyok)Megkérdeztem tőle h nekik mit jelentettek azok a csajok....azt válaszolta h semmit de ő is csak emberből van.erre megkérdeztem h és én?én is csak az a lány voltam aki csak egyszer megakartál húzni?mire azt válaszolta h nem,én tetszek neki,vonzódik hozzám,és nem vagyok közömbös a számára.és h hónapok óta próbál ellenállni nekem.de ez az egész nem megy neki,nem tud úgy tekinteni rám h lehessen köztünk több.azt mondta h csak a barátom akar lenni.ehhez még hozzátartozik h csináltam olyan dolgokat amik után teljesen megutálhatna,de nem,mindent megtudunk beszélgetni és aztmondta h nagyon is szeret velem lenni és beszélgetni.szerintetek van esély arra ha én is kicsit próbálok változtatni akár külsőleg vagy belsőleg,kialakulhasson köztünk valami?egyáltalán mit "érezhet"?
2009. szept. 21. 19:16
1/5 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen próbálj vele kettesben beszélni, és ne arról beszéljetek hogy a haverok mit akarnak hanem hogy ti!!!
2009. szept. 21. 19:23
2/5 anonim válasza:
ebből a jóóóó hosszú szövegből (xD) az derült ki, hogy úgy szeret téged, ahogy vagy. sztem elég nagy esély van arra, hogy kialakul köztetek valami izéé:D az uccsó kérdésedre pedig csak ennyit mondok: kérdezd meg tőle!!!
2009. szept. 21. 19:25
3/5 A kérdező kommentje:
Jó én már megpróbáltam vele beszélni,csak az a baj h nekem nagyon nagy a szám...és hát kéne kicsit változtatni a stílusomon...én úgy érzem h valamitől fél velem kapcsolatban...de ezt tagadja...csak egy baj van...én nem hiszek neki..most azt terveztem h megpróbálok egyenlőre csak barátként közelebb kerülni hozzá,hátha egyszer meggondolja magát...vagy szerintetek ez nem jó ötlet?nem akarok hülyét csinálni magamból,de nagyon fontos nekem ez a srác...
a másik probléma vele,h nem a leghelyesebb srác,és ezzel mindig is tisztában volt,szinte mindig elnyomtáka haverjai.de 2 éve jóba lett egy "nagymenő" sráccal,aki kb minden nap más csajt húz magára,nagyképű,bunkó és sorolhatnám...és olyan mintha rá akarna hasonlítani.vagyis csak akkor mikor vele van.am meg nagyon normális....
2009. szept. 21. 19:43
4/5 anonim válasza:
Azon azért gondolkodj el, hogy minden szakításotok után azonnal becsajozott.... Ha én szeretek valakit képtelen lennék más karjába bújni. Úgyhogy szerintem ezt is mérlegeld...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!