Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáltok ha a párotoknak szerelmet vall valaki? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval ha valaki szerelmet vall és utána írogat is neki.
De a párotok megmondja neki, hogy sajnos nem lehet semmi köztük. Féltékenyek lesztek? Zavar titeket?
Néha beszélnek egymással, mert a csaj ráírogat.
2013. ápr. 6. 19:18
1/7 anonim válasza:
örülnék, hogy oda vannak érte és mégis engem akar.
2/7 anonim válasza:
Ha jól ismerem a páromat, és bízok benne, és tudom hogy nemet tud mondani, akkor semmi gond, sőt örülnék is neki, mint ahogy volt is már rá példa, nem egyszer!
3/7 anonim válasza:
Eléggé zavarna, de nem azért mert nem bíznék meg benne, ha nem mert tudom hogy egyes nők mikre képesek, hogy megszerezzenek egy "foglalt" férfit, kígyók... de nem esnék neki a csajnak, nem süllyednék le arra a szintre, főleg nem a párom szemében. Amúgy is egy konfliktus kerülő típus vagyok, viszont ha a páromban nincs miért megbíznom, akkor ott is hagyom, úgy nincs értelme a kapcsolatnak ha nincs meg a bizalom. 19L
4/7 anonim válasza:
Engem zavarna,bunkó ha máséra hajt.Ha pedig a kikosarazást sem érti meg akkor egy igazi patkány.
5/7 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen anno, és a srácnak én válaszolgattam.
6/7 anonim válasza:
Féltékeny lennék és zavarna is!Sőt ha nem értette meg a páromat hogy nem kell neki tennék érte hogy megértse a kis... soha többé nem volna kedve írogatni!Az ilyenek miatt mennek tönkre boldog családok.
7/7 anonim válasza:
Megkérném, hogy határozottan hajtsa el, ne adja alá a lovat, ne táplálja a reményét azzal, hogy konkrétan nem bírja elküldeni... Ez eltérő módon mindhármunknak rossz lenne. Ha pedig már-már átlépné az illető a zaklatás határait, akkor megtenném a megfelelő lépéseket. Először írásban próbálnék a lelkére hatni, hátha szorult belé empátia, majd ha nem használ akkor "feljebb lépek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!