Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit NEM szerettek egy nőben?
ha valaki nem ártatlan-aranyos
vagy ha frigid
vagy ha beképzelt ribanc (kb a 80%-uk az aki tetszik, azok közül)
Kövérség. Dagadtság. Tehénség. Elefántság. Óriáslabda. Puffadtság. Hájas hurkásság. Zsíroshordó.
Nos, ha én egy vézna cérna vagyok aki 1 fekvőtámasz után összerokkan és egy kétéves röhögve el tud püfölni, én se azt mondom, hogy "hát én ilyen vagyok, mert ilyen a természet és engem így kell elfogadni" úgyhogy ez legyen tanulság. És ez nem bunkóság, kiráz a hideg attól, amikor még meg is magyarázzák hogy bezzeg én vagyok tuskó és nem tudok elfogadni meg buta is vagyok emiatt. Jajaja, önvédelmi süket duma. Szal ja, ez a válaszom a kérdésre. ui: És nem látom értelmét hogy ez a válasz ki legyen törölve, mivel ez tökéletesen magánvélemény. :D Nem tudom kinek bántottam a szívét, de látom, gondolkodni vagy (be)látni dolgokat sokkal nehezebb, mint alaptalanul jelentgetni :) Szóval üzenem neki is, hogy ez az, amit nem szeretek egy "nő"ben és az emberek 90%-a nem szereti a fent említetteket, persze legtöbben nem foglalnak benne állást. De bárki olyat megkérdezek akiről tudom, hogy őszintén felel az általában egyetért. Persze akkor ha nem ugyanebbe a kategóriába tartozik és az álszentség elvakítja. ;) Mert akkor ez nem igénytelenség? ez teljesen más.. persze, természeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!