Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak jelentős része, ha csalódik egy nőben, miért a többi nőn akarja megbosszulni?
igen sok ilyen kiégett kihasználós, nőt szeretni-tisztelni tudó pasi van...
csak azt nem értem, hogy miért nem lesz az ilyen bu*zi inkább :P
Hat éves koromban voltam először szerelmes. Az a lány elküldött a pcsába. Erre az érzésre vágytam tizenhárom éven keresztül. Amikor megkaptam, tökéletes volt. Két hónapig. Aztán jött a szex, kiábrándító volt. Neki legalábbis biztos, nem voltam jó az ágyban. De húzta még az agyamat, hónapokig, lehúzott egy csomó pénzzel, kihasználta, hogy mocskosul szerelmes vagyok belé, de azt nem engedte meg, hogy hozzáérjek...
Az elmúlt három évben azon gondolkozom, hogy szerelmes volt-e belém egyáltalán (mert az elején láttam rajta határozottan).
Azért nem akarnak többet mélyebb kapcsolatot, akiket átvertek, megcsaltak stb. Amiért én nem akarok már barátnőt soha többé. Bizalom.
"e miért van az, hogy a férfiak - természetesen nem midnen férfi - hajlamosak erre a hozzállásra, és a nők kevésbé? Ha egy nőt átb.sznak, szerintem ritkán áll hozzá úgy, hogx na most akkor strigulákat gyűjtök, jól megszivatok minden pasit. Inkább bízni szeretne egy új kapcsolatban, hogy jobb lesz."
Azért, mert a nők jobban függnek az emberektől. Nekik sokkal inkább lelki függés egy párkapcsolat, a kapcsolat léte vagy nem léte nem alkotja döntés tárgyát. Az láttam, hogy olyanok a nők párkapcsolat nélkül, mint a kóbor kutyák: bóklásznak az életükben, fogalmuk sincs mi a bajuk, csak élnek, egyik napot a másik után, de nem értik, hogy miért.. Néha jól érzik magukat, de csak akkor, amikor elfelejtik, hogy ez van.
A férfiaknak ez nem létszükséglet, csak azok élik meg annak, akiknek a magány és a nők még nem bizonyították be, hogy nem az.
Ja és 22 éves srác voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!