Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak jelentős része, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jelentős része, ha csalódik egy nőben, miért a többi nőn akarja megbosszulni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl. megcsalták, elhagyták - ami szomorú dolog, de nem másokkal kéne emiatt kib.szni - és akkor utána vállaltan alkalmi kapcsolatok híve lesz - ez még a jobbik eset, ha őszintén megmondja... - vagy elkezd áltatni, szivatni nőket. És ez a viselkedés együtt jár azokkal a sirámokkal, hogy ő már nem tud szeretni, ki van égve. De eleve negatívan áll egy új kapcsolathoz, tkp. nem engedi magának, hogy érezzen, azaz nem akar érezni.
2009. szept. 3. 15:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok de én nem szoktam máson bosszulni egyáltalán. Esetleg akiben csalódtam azzal vagyok hajlamos kötekedni de inkább nem is beszélek vele.
2009. szept. 3. 15:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

igen sok ilyen kiégett kihasználós, nőt szeretni-tisztelni tudó pasi van...

csak azt nem értem, hogy miért nem lesz az ilyen bu*zi inkább :P

2009. szept. 3. 15:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
bocs, szeretni nem tudó... mert ugye ezek nem szeretik a nőket. Ki vannak égve, mint a villanykörte....
2009. szept. 3. 15:49
 4/12 A kérdező kommentje:
De miért van az, hogy a férfiak - természetesen nem midnen férfi - hajlamosak erre a hozzállásra, és a nők kevésbé? Ha egy nőt átb.sznak, szerintem ritkán áll hozzá úgy, hogx na most akkor strigulákat gyűjtök, jól megszivatok minden pasit. Inkább bízni szeretne egy új kapcsolatban, hogy jobb lesz.
2009. szept. 3. 15:51
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
ha egy pasi sokszor próbálkozik a csajoknál és kinevetik elküldik hülyítik aztán lesz egy kapcsolata ami rosszul sül el érthető h bosszút akar állni
2009. szept. 3. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Hat éves koromban voltam először szerelmes. Az a lány elküldött a pcsába. Erre az érzésre vágytam tizenhárom éven keresztül. Amikor megkaptam, tökéletes volt. Két hónapig. Aztán jött a szex, kiábrándító volt. Neki legalábbis biztos, nem voltam jó az ágyban. De húzta még az agyamat, hónapokig, lehúzott egy csomó pénzzel, kihasználta, hogy mocskosul szerelmes vagyok belé, de azt nem engedte meg, hogy hozzáérjek...

Az elmúlt három évben azon gondolkozom, hogy szerelmes volt-e belém egyáltalán (mert az elején láttam rajta határozottan).

Azért nem akarnak többet mélyebb kapcsolatot, akiket átvertek, megcsaltak stb. Amiért én nem akarok már barátnőt soha többé. Bizalom.

2009. szept. 4. 09:35
 7/12 anonim ***** válasza:

"e miért van az, hogy a férfiak - természetesen nem midnen férfi - hajlamosak erre a hozzállásra, és a nők kevésbé? Ha egy nőt átb.sznak, szerintem ritkán áll hozzá úgy, hogx na most akkor strigulákat gyűjtök, jól megszivatok minden pasit. Inkább bízni szeretne egy új kapcsolatban, hogy jobb lesz."

Azért, mert a nők jobban függnek az emberektől. Nekik sokkal inkább lelki függés egy párkapcsolat, a kapcsolat léte vagy nem léte nem alkotja döntés tárgyát. Az láttam, hogy olyanok a nők párkapcsolat nélkül, mint a kóbor kutyák: bóklásznak az életükben, fogalmuk sincs mi a bajuk, csak élnek, egyik napot a másik után, de nem értik, hogy miért.. Néha jól érzik magukat, de csak akkor, amikor elfelejtik, hogy ez van.

A férfiaknak ez nem létszükséglet, csak azok élik meg annak, akiknek a magány és a nők még nem bizonyították be, hogy nem az.

Ja és 22 éves srác voltam.

2009. szept. 4. 09:47
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem is volt egy két hetes románcom egy ilyen emberrel teljesen kiábrándító számomra
2009. szept. 6. 12:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem butaság, mert nemtől függetlenül fennáló jelenség. De magamrészéről több nőről hallottam,aki azt csacsogja,hogy minden pasi disznó,csak azért mert párral nem volt szerencséje. Ez jellemfüggő hogy ki szajkózza ezt,és hogy áll ezek után másokhoz, de szerintem ostoba általánosítás. Férfiak szerintem ha szerelmi bánatuk van,akkor nem kicseszni akarnak a többi nővel,hanem vigasztalódni egy másik asszonykán, hogy feledje a gyötrő emlékeket.
2010. szept. 22. 16:14
 10/12 anonim ***** válasza:
"ha egy pasi sokszor próbálkozik a csajoknál és kinevetik elküldik hülyítik aztán lesz egy kapcsolata ami rosszul sül el érthető h bosszút akar állni" Igazad van.És a legtöbb nő szemét számító dög!!!!
2010. okt. 29. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!