Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyerekkorom óta a roma srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekkorom óta a roma srácok tetszenek? Volt már valaki így?

Figyelt kérdés
Nem tudom megmondani miért de nagyon bejönnek sosem tetszettek a fehér bőrű,szőke hajúak.
2013. ápr. 6. 13:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

12esnek annyiban igaza van,hogy a roma az a cigány nyelven beszélve jelent cigányt.Mondjuk például...:

Annyira tetszik nekem az a cigány srác,az az lenne,hogy...roma ...

Sajnos nem tudok egyik nyelven se,ami az ővék,de egyszer ezt elmagyarázta egy.

Végül is mindegy,hogy akarják mások,ez a nevük.

A magyart se lehet ukránnak hívni...

De az a nem mindegy,hogy mit mond róla az ember...Mondjuk a "büdös,lopós cigány" az sértő,de ha azt mondom,de szép az a cigánylány,akkor nem.Nem úgy,mint a feketékre a nigger,vagy a küszöb majom.

Nekem sok cigány ismerősöm van.És a többséggel semmi bajom,kivétel persze van...

Akárhogy is hiszitek,külön kultúrájuk van,és nem mind egy csoport.Van 6 vagy 7 féle.(köszörűs-teknős-muzsikus stb.)

És kb a fele fajta normális.pl a muzsikusok azok nevükhöz híven általában zenészek,és tisztességesek,sőt nem egy híres is.

De a köszörűs,az már átlagban lop,csal hazudik,csak hogy ne kelljen dolgoznia.

És mindig is csodáltam azokat az embereket,akik elítélnek,útálnak egész népcsoportokat,azok ismerete nélkül.Amivel igazi ostobaságukat mutatják ki.

Én is utálok embereket,de csak úgy egyesével,nem csoportokat.

2013. ápr. 6. 20:52
 12/13 A kérdező kommentje:
persze nem csak a romák jönnek be más tipusú férfiak is.
2013. ápr. 7. 11:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert egyre több ilyen embernek nem nevezhető cigány a menő.
2013. ápr. 9. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!