Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szörnyű helyzetbe kerültem.
Sajnos nem találtam olyan oldalt, ahol ki tudtam volna beszélni magamból ezt a lelki terrort, így gondoltam, itt megosztom Veletek, még egy két jó tanácsban bízva is...
Próbálom rövidre fogni.
Tehát... nagyon sokáig nem találtam munkát, nagyon nehéz volt a szakmámban elhelyezkedni. (Ismerős probléma a mai világban szerintem).
Egy évvel ezelőtt egy rokon által végül megtaláltam álmaim munkahelyét. Kényelmes iroda, céges autó, szabad hétvége, és ami nekem a legfontosabb a családias környezet, megbecsülés a főnök és kollégák részéről.
A főnök fia viszont túlzásba is vitte. Udvarolt, reggelente hol egy doboz csoki, hol egy csokor virág várt az asztalomon. (Mint a filmekben...) Hozzá kell tegyem, ráadásul egy álompasi!
Csakhogy házas. 2 gyerekkel. És nekem is volt párom, amikor odakerültem.
Egyikünk sem volt boldog, így lelkitársként indult a dolog, aztán ezt egy lopott csók követte.
Izzott körülöttünk a levegő. 1 hónap után otthagytam a páromat. Nem bírtam elviselni. Konkrétan nem Ő miatta szakítottam vele, de nem tagadom, közrejátszott.
Ezután bejelentette: terhes a felesége, jön a harmadik gyermek.
Szíven ütött, de próbáltam reálisan gondolkodni, hiszen tudtam: úgysem lehet köztünk komoly kapcsolat.
Ígyhát én is tovább keresgéltem pasik terén. Sokat nem kellett erre várni, össze is jöttem egy sráccal. Csakhogy amikor ez kiderült, Ő (azaz a kisfőnököm) teljesen összeomlott. Elindult az autójával, keresztül mindenen, a szélvédő üveget is kitörte valahogyan...
Akkor világossá vált, totál egymásba vagyunk zúgva. 3 hónapra rá elküldött 2 nap szabira, ő sem ment be a munkahelyre, és csodás időt töltöttünk együtt. Ennyire még senkivel nem volt jó semmi! Hihetetlen volt. Ezt mondta ő is. Megbeszéltük, nem lehet pasim, csakis az övé lehetek, igenis komolyan gondolja velem. Megvárja míg megszületik a pici és lelépünk valahová ketten.
Nagyon féltem a jövőtől, de beleegyeztem. Most biztosan útál mindenki, aki olvas, hiszen egy 3 gyermekes család életébe léptem be, de a szerelem, a borzasztó nagy szerelem az nagy Úr!
Most ugrok egy nagyot az időben, megszületett a baba, a felesége sejti, hogy van valakije rajta kívül.
Mennek a veszekedések, én itthon ülök és várok... A munkahelyen is mindenki kombinál, biztos van köztünk valami.
Stessz a köbön... Nyáron igényeltünk egy új SIM kártyát, amit csak mi használtunk. Megtalálta a felesége benne az összes sms-el. Lebuktunk.
Végül nem bírja tovább, elköltözik a családjától. 1 hét után rájön, nem bír élni a gyerekei nélkül és nélkülem sem.
Én pedig ezzel az egész helyzettel nem bírok együtt élni.
Na mindegy, visszaköltözött. De minden nap könnyek közt mondja el, hogy szeret és nem tud elengedni. De a gyerekeit sem.
Egy jó ideje azért húzódik ez a dilemma, most besokalltam.
A felesége megszerezte a számom, tegnap este felhívott, hogy hétfőtől ki vagyok rúgva. Ő pedig egyáltalán nem keres.
24/L
ha jó volt ne bánkódj! lehet ez volt életed nagy kalandja :) és lehet a fickóé is. mindenesetre menj tovább.
az mindenesetre nem túl szép, hogy ki is rúgtak emiatt. hisz azért az egészet nem te kezdeményezted. gondolom azért majd bemész hétfőn és esetleg beszélj a főnököddel, hogy ez így nem túl méltányos. lehet munkaügyi perre is mehetsz majd nem tudom. mindenesetre ne ezzel fenyegetőzz kezdetben :)
(itt meg gondolom a azok a háziasszonyok húznak le, akik attól rettegnek, hogy ez velük is megtörténhet :D
Ha jól értem, a felesége hívott fel és közölte, h ki vagy rúgva, ehhez neki nincs joga, különben is, írásba kell a kezedbe nyomni az erre jogosult személynek.
Hétfőn menj be dolgozni, majd eldől. De ezek mellett keress másik munkát és felejtsd el a pasit. Amíg ott dolgozol, nem fogsz tudni túllépni a dolgon.
Jól döntöttél! :)
És ne bánkódj! Nehéz lesz, de menni fog!
És egyet ne felejts! A tiltott gyümölcs mindig a legédesebb! Könnyen megeshet, ha össze is jöttetek volna a pasival, kiderült volna, h a hétköznapokban nem illetek össze. Neked mindössze pár óra jutott, ilyenkor az ember mindig a legjobb oldalát mutatja.
Kb. ennyi idős voltam, mint te, amikor vége lett egy kapcsolatomnak. Azt hittem ő a nagy ő és elveszítettem. Közben dehogy, csak nem láttam a szememtől! Idővel te is át fogod értékelni ezt a kapcsolatot és látni fogod a fickó hibáit is és úgy fogsz visszatekinteni rá, h úristen, ezt neveztem én boldogságnak?
Nekem 1,5 évbe telt, mire túltettem magam rajta, ő vissza-vissza "nyúlt" hozzám, én mindig azt hittem, h még lehet belőle valami. Te ne kövesd el ezt a hibát! Nálunk egy volt a baráti kör, nálatok a munkahely. Új társaságba csöppentem, így sikerült elfelejtenem, h jó ideig nem találkoztunk, neked is csak így fog menni, ha új munkahelyet keresel!
Sok sikert!
Soha se hagyd, hogy egy nõs férfi letéritsen a józan gondolkodásból.
Amugyis a nõs férfiaknak van valami "szaguk" :):) én sohasem hagytam, hogy elkábitsanak a bókjaikkal.
M.-H. Alexandra!
Köszi, hogy erőt adsz! 1,5 év az komoly, de most mit csináljunk...
Csak is az idő, ami megoldhat ilyen gondokat.
Még annyit had osszak meg, a cégnél én vagyok a bérszámfejtő és a munkaügyes, szóval magamat kell, hogy kirúgjam! :) Érdekes lesz!
Attól még, hogy te vagy a munkaügyes, nem te rúgod ki magadat, csak te adminisztrálod :-) De legalább biztos lehetsz benne, hogy minden kilépőpapírod meglesz, ez is valami.
Szerintem is jól döntöttél. Igazából mindkettőtöknek előbb kellett volna már észnél lenni. Főleg neki, elképesztően undorítónak találom, hogy az egész családját becsapta.
Részedről sem túl szép és bizony nem fogok senkit leordítani, hogy miért tartanak téged is rossz embernek. De lényeg, hogy végül valahogy kikerültél ebből a szituációból. A közös telefont töröld az életedből, ugyancsak a telefonszámát, mindent! Ez a pasi rövid időn belül az ötödik embert tette tönkre valamilyen szinten, ne akard, hogy közöd legyen hozzá!
És legyen számodra lecke: Egy kapcsolatba csak akkor szabad belemenni, ha tiszták a viszonyok. Az én párkapcsolatom is volt (és van) szar helyzetben és bizony és is találkoztam időközben olyan nőkkel, akikkel igencsak lehetett volna valami. De számomra a szabályok tiszták. Ha nem a barátnőm kell nekem, akkor a barátnőm nem kell nekem, tehát otthagyom és utána vadászok másra.
Tapasztaltad, mik a következmények, ha nem tartasz be ilyen szabályokat, remélem, a továbbiakban már több eszed lesz.
Boldog életet! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!