Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a jóra tudok gondolni pedig meg sem érdemli h sírjak utána? Azért mert nő vagyok? :D
Nagyon sok kommentben olvastam, hogy nagyon sokan hiába hogy a párjuk megcsalta-megalázta-hazudozott neki-átverte ne adj Isten megverte őket, szakítás után is mindig csak a jóra gondolunk. Nos sajnos velem is ez a helyzet.Nagyon profi módon hazudozott és megcsalt. Ezek a tények miért nem "írjak felül" a szerelem érzést? Már nem vagyunk együtt, de még se tudok mindig racionálisan gondolkozni és a szép emlékek elfedik azt amit tett velem.
Hogy tudnám inkább a gyűlölet vagy a megvetés irányába terelni az érzéseimet?:S tudom, h a gyűlölet sem megoldás, mert a közömbösség lenne a legjobb, de mégis jobb mint még mindig epekedni egy olyan szemétláda után aki ezt tette. Lehet az is közrejátszik h első szerelem és 2éves kapcsolat?
Bocsánat, ha kicsit érthetetlen lett :DD :) Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!