Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szeret vagy csak játszik velem? Nem tudom már mit higgyek. (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már régebb óta ismerjük egymást és úgy érzem hogy szerelmes lettem belé. Régen mindig mondta hogy milyen jó lenne ha találkoznánk és hátha lenne valami, de én hülye voltam és nem mentem bele. Kb 1 hónapja összejött egy csajjal aki ráadásul az o.társam lett és nagyon nem bírjuk 1mást. Aztán olyan 2 hete találkoztam a sráccal és azóta mindig hív talira.Volt már csók és mindig mondja hogy szeret..lassan már Többet van velem mint a barátnőjével. Esténként is mindig felhív telefonon. A legjobb hogy múlt szombaton nálam aludt és szinte minden volt ami még nem szex..azt mondta hogy imád és hogy "jobb később mint soha" vagyis ha szakít a barátnőjével akkor összejönne velem. Azon az estén én beszéltem vele erről és elsírtam magam hogy ez így nem jó hogy ott van neki a barátnője meg minden... és azt mondta hogy "miatta nem kell sírni..":\'/.. hát röviden ennyi és nem tudom már mit higgyek..Szerintetek??
2009. szept. 21. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

Lesz ami lesz :) hamár ideáig eljutottatok :) és ha szereted akkor nincs kétség, és a csajt is lealáznád :D Én megcsinálnám a helydben :D soksikert babe :P

15 L

2009. szept. 21. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Én nagyon szeretem.(:

De attól félek hogy csak arra kellek neki..:/

^^azért köszi:D

amúgy én is 15 éves vagyok.:D

2009. szept. 21. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Én 20 vagyok és már sok mindent hallottam már a pasiktól.Nem kell mindent elhinni. Állítsd próba elé,választania kell,hogy vagy te,vagy a másik fruska.Ha nem dönt rövid időn belül,vagy valami más témára tereli állandóan a szót,akkor felejtsd el,hazudik.Csak ki akarja ezt is próbálni.Ha fontos lennél neki,akkor szakítana a másikkal.Tudom,mert én is voltam már ilyen válaszút előtt,és a szeretőt választottam,ami egy nagyon jó döntésnek bizonyult.
2009. szept. 21. 17:59
 4/4 anonim válasza:
100%
szerintem, ha komolyan érdekelnéd minden megjegyzés nélkül ott hagyta volna a másikat..így meg két vasat tart a tűzben. Szerinted mit mond a másik lánynak? Kb. ugyanezt, mint neked!
2009. szept. 22. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!