Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondtak neki, hogy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondtak neki, hogy megcsaltam! Mit tegyek? (lennt)

Figyelt kérdés
Nem all velem szoba,a tekintetemet is keruli...nagyon faj,higy nagyon szeretem,o a mindenem.Nem tudom,hogy hogy hihetett egy vad idegennek(a vadnak annyi alapja van,hogy atkaroltam egy lanyt...,erzelem,fellangolas nelkul).Mit tennetek ebben a helyzetben?Hogy mondhatnam el neki,hogy nekem csak o kell?Miert nem hisz nekem?Miert?Tudja,hogy szeretem...nem ertem miert teszi ezt velem?Legyszi,adjatok valami tanacsot.Koszonom
2009. szept. 21. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Igazából én sem értem,hogy hihet egy idegennek jobban, mint annak,akit szeret. Nem bízik benned? Mert ha bízna,neked hinne. Próbáld meg megbeszélni vele,írj neki, még ha nem is válaszol, de tudasd vele,hogy ez elég szemét dolog,hogy meg sem hallgat és egy idegennek ad igazat. Nekem ha ilyet mondanának, vagy kiröhögném az illetőt, vagy megbeszélném a párommal a dolgot. De nem nézném levegőnek,mert az aljas.
2009. szept. 21. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Fogod és búránvágod...egyből rád figyelne...

Egyébként ha ilyen a személyisége akkor örülj is neki, mert ha gyereketek lenne és egy másik aztmodja h a tietek elverte akkor a sajátját fogja elkalapálni egyből, ahelyett, hogy tájékozódna. Písz

2009. szept. 21. 16:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha egy vadidegennek hisz,akkor gratulálok neki.. Ha szeret,akkor hisz neked.. Ne bizonygasd neki az igazadat,ha nem bízik benned,az az ő baja. Majd ha elveszít megtudja milyen rossz nélküled :)
2009. szept. 21. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!