Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kaphatnám vissza?
Figyelt kérdés
Elkövettem azt a hibát, hogy megcsaltam, és ez tegnap ki is derült. Oltári balhé volt belőle. Nem akarom elveszíteni, mert Ő a mindenem, a mentsváram. Vissza akarom kapni Őt, mert szeretem!!!
(24/L, 30/F)
2009. szept. 21. 14:00
1/4 anonim 

válasza:

Csúnyán hangzik, de ilyenkor meg kell alázkodni! Mondd el neki, mennyire szereted, és hogy mindenkinek jár egy második esély! (remélem sikerül, de az igazság az, hogy én sose bocsátanám meg, ha megcsalnának)
2/4 A kérdező kommentje:
Bármit megtennék, hogy visszakapjam Őt!
2009. szept. 21. 14:11
3/4 anonim 

válasza:

Seemit, minek csaltad meg? Örökre vége.
4/4 A kérdező kommentje:
Ha ezt ő is így gondolja és azt akarja hogy ne szerezzem vissza a bizalmát, akkor beletörődök végleg, hogy vége!
2009. szept. 24. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!